ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2020-2021
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2020-2021
.
Ντέρμπι αιωνίων στο Ρέντη

Με στόχο την «καθαρή» νίκη και τους τρείς βαθμούς ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό το Σάββατο 8 Νοεμβρίου στις 20:30, στο κλειστό γυμναστήριο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος βόλεϊ Α1 γυναικών.

Εκτός από τις γνωστές απώλειες της Κωνσταντίνου και της Κοσμά που έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε χειρουργικές επεμβάσεις και θα απουσιάσουν για αρκετό καιρό από την αγωνιστική δραστηριότητα, οι ερυθρόλευκες θα παρουσιαστούν χωρίς προβλήματα μιας και η Μπραμπόροβα, έχει επανέλθει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων εδώ και ημέρες.

Ο Ολυμπιακός με νίκη θα πιάσει στην κορυφή τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ έχοντας έναν αγώνα λιγότερο και το απόλυτο των νικών στους αγώνες που έχει δώσει.

Ο Προπονητής των νταμπλούχων Γιάννης Νικολάκης δήλωσε :

«Ένας αγώνας Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός θα είναι πάντα ένα ντέρμπι ανεξάρτητα της δυναμικότητας των ομάδων την χρονική στιγμή του αγώνα. Η ομάδα μου είναι απόλυτα έτοιμη να παίξει για την νίκη, όπως κάνει και σε κάθε αγώνα. Κατά την γνώμη μου, το κλειδί του αγώνα θα είναι το δύσκολο σέρβις, το οποίο θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε για να δυσκολέψουμε την υποδοχή και την επιθετική ανάπτυξη του Παναθηναϊκού.»