ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2019-2020
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2019-2020
.
Συγκεντρωμένος κόντρα στον Πανναξιακό!

Μετά το νικηφόρο πέρασμα από την Ηλιούπολη η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού υποδέχεται το Σάββατο στο Ρέντη, τον Πανναξιακό (17:00), στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1. Ο στόχος των ερυθρόλευκων είναι η 8η νίκη στο φετινό πρωτάθλημα σε μια αναμέτρηση με μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας συγκριτικά με το ματς που προηγήθηκε στην Ηλιούπολη, αφού οι νησιώτισες  έχουν τους ίδιους βαθμούς(18) με τον Ολυμπιακό.  Οι ερυθρόλευκες θέλουν παράλληλα και μια καλή εμφάνιση ούτως ώστε να πάνε με όσο το δυνατόν καλύτερη ψυχολογία στο πρώτο παιχνίδι με τη Galatasaray στην Τουρκία, την Πέμπτη (11/12) για την φάση των “16” του Cev Cup .Η προετοιμασία της ομάδας του Γιάννη Νικολάκη κύλησε χωρίς ουσιαστικά απρόοπτα αυτή την εβδομάδα και ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, στο κλειστό του Ρέντη. Το ευχάριστο για τον τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών.
 
Γιάννης Νικολάκης: “Να βγάλουμε το γνωστό πάθος”
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Νικολάκης δήλωσε για το ματς με τον Πανναξιακό: “Είναι σαφέστατα ένα από τα παιχνίδια που ο βαθμός δυσκολίας είναι αρκετά μεγάλος γιατί αντιμετωπίζουμε μια ομάδα η οποία βρίσκεται στην ίδια θέση με εμάς και έχει πολύ καλά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Ο στόχος του Ολυμπιακού είναι να παρουσιαστούμε πολύ συγκεντρωμένοι και σοβαροί για να μπορέσουμε να πάρουμε ένα ακόμα παιχνίδι. Ο Πανναξιακός είναι μια ομάδα που πρέπει να υπολογίζουμε πάρα πολύ. Το μυαλό μας είναι εκεί και όχι στη Galatasaray. Θέλουμε να βγάλουμε το γνωστό πάθος”.
 
Βλαχάκη: “Νίκη με καλή εμφάνιση”
Η ακραία του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνα Βλαχάκη ενόψει του αγώνα με τον Πανναξιακό δήλωσε: “ Έχουμε τους ίδιους βαθμούς με τον Πανναξιακό αλλά θεωρώ ότι η ομάδας έχει μεγαλύτερη δυναμικότητα.  Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο αντίπαλός μας δεν είναι καλός αφού πιστεύω ότι σίγουρα θα βρίσκεται στην 4άδα. Ελπίζω να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να κεδρίσουμε. Μια νίκη με καλή εμφάνιση θα μας βοηθήσει στον τομέα της ψυχολογίας, ενόψει του αγώνα που ακολουθεί με τη Galatasaray”.  "