ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2019-2020
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2019-2020
.
Περίπατος το τεστ για την Ευρώπη

Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τον Πανναξιακό με στόχο να διευρύνει το ρεκόρ νικών και καλών εμφανίσεων που έχει στα τελευταία ματς, έτσι ώστε να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή, αλλά και να αποσπαστεί από τον συγκάτοικο Πανναξιακό. Ο Ολυμπιακός ήθελε να κάνει ένα δυνατό τεστ, πριν τον αγώνα με την Galatasaray, ωστόσο αυτό δεν κατέστει εφικτό, μιας και η διαφορά δυναμικής των 2 ομάδων ήταν πολύ μεγάλη.

Στο πρώτο σετ οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι. Με την πίεση από το σέρβις χάλαγαν την υποδοχή της Νάξου με αποτέλεσμα να μην έχουν πολλές καλές επιλογές στην επίθεση. από την άλλη η αρχηγός του Ολυμπιακού Χριστοδούλου μοίραζε το παιχνίδι στις Βέσοβιτς, Μπραμπόροβα και Μποσκάτσι οι οποίες τελείωναν τις φάσεις με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να αποκτήσει ένα προβάδισμα 3 έως 5 πόντων μέχρι το τέλος του σετ το οποίο έληξε 25-19.

Στο δεύτερο σετ ο Ολυμπιακός ανέβασε στροφές με τις φιλοξενούμενες να είναι ανταγωνιστικές μέχρι το πρώτο τεχνικό ταιμ αουτ (8-4) από εκεί και πέρα με πολύ σωστές επιλογές στην επίθεση και από τις ακραίες αλλά και από το κέντρο με την Γιώτα, οι ερυθρόλευκες πήραν μια διαφορά 9 πόντων στο δεύτερο τεχνικό ταιμ αουτ (16-7) την οποία δεν μπόρεσαν σε καμία περίπτωση να μειώσουν με το σετ να τελειώνει στο 25-14.

Στο τρίτο σετ ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε με αγωνιζόμενος στον ίδιο ρυθμό με την ομάδα της Νάξου να έχει παραδοθεί. Με όπλο το μπλοκ και εκπληκτικά ποσοστά επιτυχίας στην επίθεση από τις ξένες και την Γιώτα, το σετ έληξε με 25-6.

Τα σετ : 25-19 (27’), 25-14 (22’), 25-6 (17’)

Ολυμπιακός (Γιάννης Νικολάκης): Γιώτα 7 (1 μπλοκ), Κωνσταντινίδου 6 (3 μπλοκ), Λαμπρούση, Vesovic 10 (1 άσσος, 2 μπλοκ), Βλαχάκη, Κονόμι (Λ) (75% υποδοχή με 62% άριστες), Bramborova 7 (57% υποδοχή με 43% άριστες), Κοκκινάκη, Χριστοδούλου 5 (2 άσσους), Boscacci 12 (2 άσσους, 2 μπλοκ), Τέζα

Πανναξιακός (Zoran Kovacic): Σαλούστρου, Κιουτσούκη, Jovic 1, Διότη 5, Κελεσίδου (Λ) (36% υποδοχή με 18% άριστες), Πασσιά, Cesljar 1 (1μπλοκ), Πολίτη (Λ) , Τοτσίδου 4 (56% υποδοχή με 33% άριστες), Βαλινδρά, Εμμανουηλίδου 4 (2 μπλοκ), Tsvetanova 10 (1 άσσος, 1 μπλοκ)

Γιάννης Νικολάκης: 
“Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου, γιατί για ακόμα μια φορά παρουσιάστηκαν σοβαρές και πειθαρχημένες όσο αφορά την τακτική. Η εξέλιξη του αγώνα πιστοποίησε αυτό που είχε αναφέρει και ο αντίπαλος προπονητής, ότι το μυαλό τους είναι περισσότερο στον αγώνα της ερχόμενης εβδομάδας για το CEV Challenge Cup. Δεν στεκόμαστε όμως εκεί, η ομάδα μου έπαιξε πάρα πολύ καλά και το σημερινό ματς ήταν ενα τεστ για τους δυνατούς αγώνες που έρχονται αρχής γενομένης από αυτόν με την Galatasaray την επόμενη Πέμπτη.”