Ξανά στη «μάχη»... με ΑΕΚ στο Ρέντη

Mε στόχο να συνεχίσουν όπως...σταμάτησαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα δηλαδή με νίκη οι ερυθρόλευκες υποδέχονται την Τρίτη στις 20:00 στο Ρέντη την ΑΕΚ (τηλεοπτική κάλυψη από το novasports3). Από τις 20 Δεκεμβρίου οπότε ο Ολυμπιακός επικράτησε του ΑΟ Θήρας στη Σαντορίνη μεσολάβησε ένα διάστημα αγωνιστικής απραξίας από πλευράς επίσημων αγώνων.  Ωστόσο την Τρίτη η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού ρίχνεται και πάλι στη μάχη του πρωταθλήματος με μοναδικό στόχο να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία της στο πρωτάθλημα και να κάνει ποδαρικό με το δεξί για το νέο έτος. Η προετοιμασία του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε την Δευτέρα (12/01) το απόγευμα χωρίς απρόοπτα και ο Γιάννης Νικολάκης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητριών του. 

Νικολάκης :  «Να συνεχίσουμε τα νικηφόρα αποτελέσματα" 

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Νικολάκης αναφερόμενος στο παιχνίδι με την ΑΕΚ δήλωσε: «Επιστρέφουμε στην αγωνιστική δράση μετά από ένα μεγάλο κενό. Στο εξ' αναβολής  παιχνίδι με την ΑΕΚ πρέπει να προσέξουμε δυο σημεία. Το ένα είναι το μεγάλο διάστημα αποχής από επίσημους αγώνες και για αυτό θέλει πιο μεγάλη προσοχή και σοβαρότητα. Κατά δεύτερον παίζουμε με έναν αντίπαλο που μπορεί να είναι αποδυναμωμένος σε σχέση με πέρσι αλλά τα τελευταία χρόνια είναι από τις ομάδες που διεκδικούσε τον τίτλο. Δεν έχει σημασία ότι δεν αγωνίζονται ξένες παίκτριες στην ΑΕΚ γιατί δεν παύει να είναι μια ομάδα που έπαιζε πρωταγωνιστικό ρόλο τα τελευταία τρία χρόνια. Από την άλλη πλευρά εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε τα νικηφόρα αποτελέσματα και πρέπει να αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι με την ίδια σοβαρότητα». 

Γιώτα: «Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα»  

Η κεντρική του Ολυμπιακού Κατερίνα Γιώτα τόνισε ενόψει της εξ' αναβολής αναμέτρησης με την ΑΕΚ: «Είναι ένα παιχνίδι μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα που έχει αναβληθεί. Ωστόσο εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό το ματς και θα είμαστε έτοιμες να ανταποκριθούμε. Η ΑΕΚ βέβαια είχε και αυτό το ίδια διάστημα αποχής από την ενεργό δράση αλλά πιστεύω ότι θα ξαναβρούμε το ρυθμό μας».