ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Υποδέχονται τους Μακεδόνες

Μετά το νικηφόρο πέρασμα από τη Θεσσαλονίκη και την επικράτηση σε βάρος του ΣΑΑΚ Ανατόλια, ο Ολυμπιακός επέστρεψε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α1 Γυναικών. Το επόμενο παιχνίδι της ομάδας Βόλεϊ Γυναικών του Θρύλου είναι την Παρασκευή στις 15:00 στο Ρέντη με αντίπαλο τους Μακεδόνες στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Στόχος φυσικά μια ακόμα νίκη σε ένα παιχνίδι που για πρώτη φορά θα συμπεριληφθεί στην αποστολή η Ιβάνα Νέσοβιτς η οποία παρουσιάστηκε και επίσημα την Πέμπτη από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Σ.Φ.Π..

Η Σέρβα διαγώνια πριν την παρουσίαση της πέρασε από το Ρέντη και είχε την πρώτη της γνωριμία με το τεχνικό επιτελείο και τις συμπαίκτριες της.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα.

Νικολάκης: "Μεγάλες οι διαφορές"

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Νικολάκης αναφερόμενος στο παιχνίδι με τους Μακεδόνες δήλωσε: "Είναι ένα παιχνίδι από τα θεωρητικά εύκολα και από αυτά που δεν είναι μεγάλης επικινδυνότητας. Σε τέτοιου είδους ματς πρέπει να δείχνουμε την ανωτερότητα μας αφού  διαφορές μας με τους αντιπάλους είναι μεγάλες. Αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα βλέπουμε σοβαρά και να μην δίνουμε δικαιώματα σε αντιπάλους που έχουν διαφορετικούς στόχους από τον Ολυμπιακό".