ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2020-2021
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2020-2021
.
Άνετα στους 8 του Κυπέλλου

Μετά από την νίκη του στην Κυψέλη επί του Παναθηναϊκού, ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε για το Κύπελλο Ελλάδος τον ΑΟΝ Αργυρούπολης, στη Αργυρούπολη. Η διαφορά δυναμικότητας είναι τεράστια μιας και η μια ομάδα είναι η νταμπλούχος Ελλάδας και η άλλη αγωνίζεται στην Β’ Εθνική, ως εκ τούτου οι ερυθρόλευκες είδαν τον αγώνα περισσότερο ως μια προπόνηση και μια ευκαιρία να δοκιμάσουν πράγματα.  
Ο Γιάννης Νικολάκης έδωσε χρόνο συμμετοχής στην δεύτερη πασαδόρο του, την Τέζα, ξεκουράζοντας την Στέλλα Χριστοδούλου. Για ενάμισι σετ έπαιξε και η ακραία Μανωλίνα Κωνσταντίνου η οποία προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό και προσπαθεί σιγά σιγά να μπει σε αγωνιστικό κλίμα. Ροτέϊσον έγινε και στις κεντρικές με την Τζίνα Λαμπρούση να αγωνίζεται σε ολόκληρο τον αγώνα αντί της Κατερίνας Γιώτα.

Τα θετικά συμπεράσματα που μπορεί να βγάλει κανείς είναι οτι οι ξένες του Ολυμπιακού φαίνεται να ανεβάζουν η μία την άλλη μιας και μετά την αλλαγή της διαγώνιας Μποσκάτσι με την Νέσοβιτς, έχουν ανεβάσει στροφές και η Βέσοβιτς αλλά και η Μπραμπόροβα.  
Σε έναν αγώνα που δεν έχουν σοβαρή θέση τα στατιστικά αναφέρουμε απλά για ιστορικούς λόγους ότι πρώτη σκόρερ του Ολυμπιακού ήταν η Νέσοβιτς με 15 πόντους και την ακολούθησαν οι Κωνσταντινίδου με 13 και Μπραμπόροβα με 12.

Τα σετ: 10-25 (17’), 2-25 (16’), 9-25 (19’)

Αργυρούπολη (Αρναούτης): Γεωργοπούλου, Αλβέρτη, Καρακίτσου, Κουμβάκη, Ηλουντουρόγλου, Καράμπαμπα, Νικολάου (λ) / Παπασπυροπούλου, Καπάτου, Γεωργίου 

Ολυμπιακος (Νικολάκης): Τέζα, Μπραμπόροβα, Βέσοβιτς, Κωνσταντινίδου, Λαμπρούση, Νέσοβιτς, Κονόμι (λ) / Κωνσταντίνου, Κοκκινάκη