ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2019-2020
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2019-2020
.
Τρέξαμε για καλό σκοπό!

ερισσότεροι από 2.000 άνθρωποι, όλων των ηλικιών, συμμετείχαν το βράδυ του Σαββάτου στον αγώνα δρόμου με κοινωνικό σκοπό "Endomarch Piraeus Night Run/March by StoiximanGr", που διεξήχθη για πρώτη φορά στην πόλη του Πειραιά. Ο αγώνας δρόμου τελούσε υπό την Αιγίδα του Δήμου Πειραιά, του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Νεολαίας και είχε την υποστήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Είχε εκκίνηση και τερματισμό το Γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης", με διαδρομές 5, 10 χιλιομέτρων και 2.5 χιλιόμετρα περπάτημα.

Στόχος του αγώνα ήταν η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση για την Ενδομητρίωση από την ΑμΚΕ AWARE, στο πλαίσιο του παγκόσμιου κινήματος ‘Endomarch Worldwide’. Το κίνημα, δραστηριοποιείται σε 63 πόλεις και χώρες του κόσμου και ευαισθητοποιεί το ευρύ κοινό για αυτή την «άγνωστη» και «ύπουλη» γυναικολογική πάθηση.

Στον αγώνα δρόμου έλαβε μέρος και ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης με τη σύζυγό του κα. Βάλια Κυριαζή – Μώραλη, στέλνοντας μήνυμα για την ανάγκη υλοποίησης συνεργειών, που έχουν στόχο τη βοήθεια ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Κι αυτό γιατί, μέρος των εσόδων θα δοθούν-εκτός από την ενημέρωση για την ενδομητρίωση και τις χρόνιες γυναικολογικές παθήσεις- στον "Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας" του Δήμου Πειραιά. Ο κ. Μώραλης απένειμε μετάλλια στους νικητές του "Endomarch Piraeus Night Run/March by StoiximanGr".