ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.

news

Η ενδιάμεση συνάντηση του Sports For Different Heroes!

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον διεξήχθη στο Βελιγράδι η ενδιάμεση συνάντηση των πολυαθλητικών συλλόγων που συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Sports For Different Heroes στο οποίο βασικός συντονιστής είναι ο Ολυμπιακός. Εκπρόσωποι του Ολυμπιακού, της Λάτσιο, του Ερυθρού Αστέρα, της Χασκ Μλάντοστ και του ΑΠΟΕΛ συναντήθηκαν προκειμένου να συζητήσουν την εξέλιξη του προγράμματος.  

Greek

news

Ο Ολυμπιακός προτάσσει τον αθλητισμό για ΑΜΕΑ!

Μια εξαιρετική δράση διοργανώθηκε από τον Ολυμπιακό την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις των Πολεμικών Τεχνών στο Γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Η δράση «Tae Kwon Do για ΑΜΕΑ» διεξήχθη σε συνεργασία με την Διεθνή Ομοσπονδία Tae Kwon Do για ΑΜΕΑ και υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά, του Ομίλου Unesco, του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ξυνή και της εταιρείας C.J.T. στα πλαίσια  του ευρωπαϊκού προγράμματος “Sports For Different Heroes” το οποίο επικεντρώνεται στην κοινωνική ενσωμάτωση ατόμων με νοητική υστέρηση.

Greek

news

«Ζωγραφίζουμε τη Νοητική Αναπηρία»

Ο Ολυμπιακός σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά και την Διεύθυνση Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Πειραιά διοργανώνει την δράση  «Ζωγραφίζουμε τη Νοητική Αναπηρία» στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος «Sports For Different Heroes».

Greek

news

Η δράση «Tae kwon do για ΑΜΕΑ»

Ο Ολυμπιακός διοργανώνει την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019 (19:00) την εκδήλωση «Tae kwon do για ΑΜΕΑ». Η εκδήλωση εντάσσεται στις δράσεις του Ευρωπαϊκού προγράμματος «Sports For Different Heroes» στο οποίο ο σύλλογος μας συμμετέχει και ηγείται. Η δράση θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις των Πολεμικών Τεχνών στο Γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» και θα διεξαχθεί σε συνεργασία με την Διεθνή Ομοσπονδία Tae kwon do για ΑΜΕΑ με την συμμετοχή ατόμων με αυτισμό και νοητική υστέρηση και της Ακαδημίας Tae kwon do του συλλόγου.

Greek

news

“Ο αθλητισμός διαμορφώνει αντιλήψεις περιορίζοντας τις διακρίσεις κατά των ατόμων με αναπηρία”

Ο αθλητής της ομάδας Χάντμπολ Ανδρών του Ολυμπιακού, Άγγελος Τσίλης συνδράμει στην πρωτοβουλία του συλλόγου “Sports ForDifferent Heroes” με σκοπό την προώθηση του αθλητισμού σε άτομα με νοητική υστέρηση.

Greek

news

Για την κοινωνική ενσωμάτωση των ατόμων με νοητική υστέρηση!

Ο Ολυμπιακός για μια ακόμη φορά ανέδειξε το κοινωνικό του προφίλ διοργανώνοντας την εκδήλωση «Αθλητισμός και Άτομα με Νοητική Υστέρηση» στο Κλειστό Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη». Η εκδήλωση διεξήχθη στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος “Sports For Different Heroes” στο οποίο ο σύλλογος μας συμμετέχει και ηγείται και επικεντρώνεται στην κοινωνική ενσωμάτωση ατόμων με νοητική υστέρηση και πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Ίδρυμα «Μ. Κόκκορη», τον Δήμο Πειραιά, τον Ο.Π.Α.Ν.

Greek

news

Η δράση «Αθλητισμός και Άτομα με Νοητική Υστέρηση»

Ο Ολυμπιακός διοργανώνει την Τετάρτη 10 Απριλίου (17:00) την αθλητική εκδήλωση «Αθλητισμός και Άτομα με Νοητική Υστέρηση». Η εκδήλωση εντάσσεται στις δράσεις του Ευρωπαϊκού προγράμματος «Sports For Different Heroes» στο οποίο ο σύλλογος μας συμμετέχει και ηγείται. Η δράση αυτή θα λάβει χώρα στο Κλειστό Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη και περιλαμβάνει αθλητικές δραστηριότητες για τα άτομα με νοητική υστέρηση που φιλοξενούνται στο Ίδρυμα ''Μ. Κόκκορη'' με την συμμετοχή των Ακαδημιών Βόλεϊ και Χάντμπολ του συλλόγου.

Greek

news

«Ο αθλητισμός συμβάλει στην κοινωνική ανάπτυξη των ατόμων με αναπηρία».

Greek

news

Επίσκεψη στην Ακρόπολη στα πλαίσια της φιλοξενίας!

Στα πλαίσια του τριήμερου συνεδρίου των προγραμμάτων Erasmus+  που ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, ο Ολυμπιακός φρόντισε, δίνοντας βαρύτητα  και στη φιλοξενία των επισκεπτών από το εξωτερικό.

Greek

news

«Ο αθλητισμός είναι το καλύτερο μέσο κοινωνικής ένταξης»

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο με τον ηγετικό του ρόλο στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Sport For Different Heroes». Η Γερμανίδα αθλήτρια της ομάδας βόλεϊ, Saskia Hippe δηλώνει παρούσα στην εν λόγω πρωτοβουλία του συλλόγου. 

Greek