ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.

news

Νέα προγράμματα, νέες προτάσεις

Στο πλαίσιο των εορτασμών των 10 χρόνων από την ίδρυση της EMCA, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία, το Σάββατο (30/9), στην αίθουσα «Μ. Μεκούρη» του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας το Διεθνές Συνέδριο με θέμα «Πολυαθλητισμός και τοπική αυτοδιοίκηση», με διοργανωτή τον Ολυμπιακό, σε συνεργασία με το ΣΕΦ, τον Δήμο Πειραιά, την Περιφέρεια Αττικής και τον Ομιλο για την Unesco Πειραιώς και Νήσων.

Greek

news

Επίσκεψη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και το Καλλιμάρμαρο!

 

Greek

news

Το πρώτο διήμερο της συνάντησης του “Multisport Academy”!

Πλήθος δραστηριοτήτων περιελάμβανε η επίσκεψη των ξένων εταίρων του Ερυθρού Αστέρα, της Λάτσιο και της Λέφσκι Σόφιας στον Πειραιά για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Multisport Academy». Η αρχή έγινε με την παρακολούθηση του αγώνα μπάσκετ «Ολυμπιακός-Βιλερμπάν» που διεξήχθη  στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Greek

news

Οι συναντήσεις των ευρωπαϊκών προγραμμάτων στον Πειραιά!

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στον Πειραιά την τρίτη συνάντηση του ευρωπαϊκού προγράμματος Multisport Academy το προσεχές τετραήμερο 20-23 Φεβρουαρίου. Εκπρόσωποι 3 ευρωπαϊκών πολυαθλητικών σωματείων (Λάτσιο, Λέφσκι Σόφιας, Ερυθρός Αστέρας) αναμένεται να καταφθάσουν στον Πειραιά την Πέμπτη το πρωί προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά τις εγκαταστάσεις και το περιβάλλον που ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος αναπτύσσεται και μεγαλουργεί καθώς επίσης και το γενικότερο πλαίσιο λειτουργίας των αθλητικών οργανισμών στην Ελλάδα.

Greek

news

Το δεύτερο meeting του Multisport Academy στο Βελιγράδι!

Στο Βελιγράδι για το δεύτερο meeting του ευρωπαϊκού προγράμματος «Multisport Academy» βρέθηκε εξαμελής αποστολή του Ολυμπιακού από τις 12 έως τις 15 Δεκεμβρίου. Εκεί, οι εκπρόσωποι του συλλόγου μας μαζί με εκείνους της Λέφσκι Σόφιας και του Λάτσιο συμμετείχαν στις συναντήσεις που διοργάνωσε ο Ερυθρός Αστέρας.

Greek

news

Πρωταγωνιστής στις δράσεις ανταλλαγής και κινητικότητας στον Αθλητισμό!

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον διεξήχθη στην Ρώμη η πρώτη συνάντηση του προγράμματος «Multisport Academy» στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού. Οκταμελής αποστολή του Ολυμπιακού παρευρέθηκε μαζί με τους εκπροσώπους της Λέφσκι Σόφιας και του Ερυθρού Αστέρα στις συναντήσεις που διοργανώθηκαν από την συντονίστρια  Λάτσιο στην Ιταλική πρωτεύουσα από τις 23 έως τις 27 Σεπτεμβρίου.

Greek

news

Στη Ρώμη για το «Μultisport Academy»

Στη Ρώμη βρίσκεται από την Δευτέρα το πρωί αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού για την συνάντηση του προγράμματος “Multisport Academy”. Εκεί, οι άνθρωποι του Θρύλου μαζί με εκπροσώπους της Λέφσκι Σόφιας και του Ερυθρού Αστέρα θα φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις της συντονίστριας Λάτσιο προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά τις συνθήκες και το περιβάλλον εργασίας του Ιταλικού συλλόγου καθώς επίσης και τον γενικότερο τρόπο λειτουργίας των αθλητικών οργανώσεων και φορέων στην Ιταλία.

Greek

news

Πρωταγωνιστής στην καλή αθλητική διακυβέρνηση!  

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στα γραφεία του Ολυμπιακού στην Πλατεία Αλεξάνδρας η δεύτερη συνάντηση του  προγράμματος “Big4Sports” στο πλαίσιο της συμμετοχής του συλλόγου στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+.

Greek