ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2021-2022
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2021-2022
.

news

Υποβλήθηκαν νέες προτάσεις για το πρόγραμμα Erasmus+ Sport!

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την δυναμική του παρουσία στα αθλητικά προγράμματα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για μια ακόμα χρονιά αφού συμμετέχει σε 10 νέες προτάσεις, έχοντας το ρόλο του βασικού συντονιστή σε τρεις εξ’ αυτών.  Για 8η συνεχόμενη χρονιά, ο σύλλογος συμμετέχει ενεργά στην υποβολή ιδεών/αιτήσεων για νέες αθλητικές δράσεις που εντάσσονται στο πρόγραμμα Erasmus+

Greek

news

Η τηλεδιάσκεψη του προγράμματος Sports & Diabetes

Αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού συμμετείχε στην τηλεδιάσκεψη για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Sports & Diabetes που υλοποιείται υπό τον συντονισμό του γερμανικού συλλόγου Μπάγερ Λεβερκούζεν και σε συνεργασία με τις Χασκ Μλάντοστ, Λάτσιο, Βίνερ και τη Διεθνή Ομοσπονδία Ατόμων με Διαβήτη.

Greek

news

Η τηλεδιάσκεψη του προγράμματος APPLE

Οι εργασίες του ευρωπαϊκού προγράμματος APPLE συνεχίζονται ηλεκτρονικά μέσω της τηλεδιάσκεψης που έλαβε χώρα την Δευτέρα το μεσημέρι. Εκπρόσωποι 9 Ευρωπαϊκών αθλητικών συλλόγων και οργανώσεων (Ολυμπιακός, Λάτσιο Χασκ Μλάντοστ, Ερυθρός Αστέρας, Φέγενορντ, Λέφσκι Σόφιας, Ποντεβέκιο Μπολόνια, Ααλμποργκ, EPSI) συζήτησαν για την εξέλιξη του προγράμματος και τα επόμενα βήματα υπό τον συντονισμό της βασικής συντονίστριας Λάτσιο.

Greek

news

Η τηλεδιάσκεψη του προγράμματος DataVaults!

Συνεχίζονται εντατικά οι διεργασίες που αφορούν τα ευρωπαϊκά προγράμματα που συμμετέχει ο Ολυμπιακός. Προσαρμοσμένοι στα δεδομένα που έχουν προκύψει από την πανδημία του COVID-19, οι συνεργαζόμενοι φορείς του Horizon 2020 προγράμματος με την ονομασία Datavaults πραγματοποίησαν την δεύτερη προγραμματισμένη συνάντηση μέσω διαδικτύου.

Greek

news

Υποβλήθηκαν νέες προτάσεις για το πρόγραμμα Erasmus+ Sport!

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την δυναμική του παρουσία στα αθλητικά προγράμματα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για μια ακόμα χρονιά αφού ηγείται τριών νέων προγραμμάτων για τα οποία κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις οι οποίες αναμένεται να εγκριθούν το Σεπτέμβριο. Για 7η συνεχόμενη χρονιά, ο σύλλογος συμμετέχει ενεργά στην υποβολή ιδεών/αιτήσεων για νέες αθλητικές δράσεις που εντάσσονται στο πρόγραμμα Erasmus+ Sport.

Greek

news

Η τηλεδιάσκεψη του προγράμματος Big4Sports

Εκπρόσωποι 4 ευρωπαϊκών αθλητικών φορέων (EPSI, SPORSORA, ICSS, Catalan Sport Council) κ

Greek

news

Tηλεδιάσκεψη για τα Ευρωπαϊκά προγράμματα

Αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού συμμετείχε σε τηλεδιάσκεψη που αφορούσε την ανάπτυξη νέων αθλητικών πρωτοβουλιών σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Καθώς η ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων για νέα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής εκπνέει τον Απρίλιο, ο σύλλογος συμμετείχε στην διάσκεψη που αφορούσε την υλοποίηση προγράμματος σχετικά με την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στην Ευρώπη.

Greek

news

Οι συναντήσεις των ευρωπαϊκών προγραμμάτων στον Πειραιά!

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στον Πειραιά την τρίτη συνάντηση του ευρωπαϊκού προγράμματος Multisport Academy το προσεχές τετραήμερο 20-23 Φεβρουαρίου. Εκπρόσωποι 3 ευρωπαϊκών πολυαθλητικών σωματείων (Λάτσιο, Λέφσκι Σόφιας, Ερυθρός Αστέρας) αναμένεται να καταφθάσουν στον Πειραιά την Πέμπτη το πρωί προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά τις εγκαταστάσεις και το περιβάλλον που ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος αναπτύσσεται και μεγαλουργεί καθώς επίσης και το γενικότερο πλαίσιο λειτουργίας των αθλητικών οργανισμών στην Ελλάδα.

Greek

news

Στην ευρωπαϊκή ελίτ!

Ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις στις Βρυξέλλες με τον Ολυμπιακό να δηλώνει για μία ακόμα χρονιά «παρών» στις αθλητικές πρωτοβουλίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Greek

news

«Παρών» στην Sport Info Day της Ε.Ε.

Το «μπαράζ συναντήσεων» στην Βελγική πρωτεύουσα συνεχίστηκε με την Ενημερωτική Ημερίδα για τον Αθλητισμό που πραγματοποίησε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο κτίριο “Charlemagne”. Η συγκεκριμένη ημερίδα λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στις τάξεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ενημερώνοντας τους υποψήφιους συμμετέχοντες για τις πρωτοβουλίες Erasmus+ που θα τρέξουν κατά την διάρκεια του έτους.

Greek