ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2022-2023
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2022-2023
.

news

Οι αθλητικές δράσεις του Ολυμπιακού δεν σταματούν ούτε το καλοκαίρι!

O Ολυμπιακός συμμετέχει στο πρόγραμμα Sports & Diabetes που υλοποιείται υπό τον συντονισμό του γερμανικού συλλόγου Μπάγερ Λεβερκούζεν και σε συνεργασία με τις Χασκ Μλάντοστ, Λάτσιο, Βίνερ και τη Διεθνή Ομοσπονδία Ατόμων με Διαβήτη.

Πλήθος αθλητικών δράσεων πραγματοποιούνται από τον Σύλλογο δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να λάβουν μέρος και να ενημερωθούν για την αξία του αθλητισμού στην υγεία αλλά και στην κοινωνική τους ενσωμάτωση.

Greek

news

Πρωτιά για τις «ερυθρόλευκες» στη Ρώμη!

Την πρώτη θέση στο διεθνές τουρνουά κωπηλασίας W8+ Junior στη Ρώμη, στο πλαίσιο του προγράμματος WIN της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κατέκτησε το τμήμα κωπηλασίας του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες», με προπονητή τον Αναστάσιο Μαρίνο, αναδείχθηκαν πρώτες στην ιταλική πόλη, με αντιπάλους τη διοργανώτρια Λάτσιο και την Χασκ Μλάντοστ, αποκομίζοντας σπουδαίες εμπειρίες από μία εξαιρετική διοργάνωση, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά!

Greek

news

Στη Ρώμη ο Ολυμπιακός για το πρόγραμμα WIN!

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει με αμείωτη ένταση τις δράσεις του, στο πλαίσιο των προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Οι αθλήτριες του τμήματος κωπηλασίας του συλλόγου μας, με τον προπονητή τους, Αναστάσιο Μαρίνο, αναχώρησαν την Παρασκευή (3/6), με προορισμό τη Ρώμη, για τη συνάντηση του προγράμματος WIN!

Το πρόγραμμα WIN (Women In rowiNg) αποσκοπεί στην ισότητα των δύο φύλων, αυξάνοντας την συμμετοχή των Γυναικών στην κωπηλασία. Η προώθηση του προγράμματος επιτυγχάνεται μέσω της συμμετοχής νεαρών αθλητριών, ηλικιών 13-17 ετών.

Greek

news

Ο Ολυμπιακός συμμετέχει σε 14 συνολικά προτάσεις που κατατέθηκαν στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής νέων προτάσεων στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το πρόγραμμα Erasmus+ Sport. Για μια ακόμα χρονιά ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί ανάμεσα στα Ευρωπαϊκά κλαμπ καθώς κατέθεσε τρεις νέες ευρωπαϊκές προτάσεις και συμμετέχει σε άλλες 11, σύνολο 14, με την συνεργασία της EMCA (European Multisport Club Association) και της EPSI (European Platform for Sport Innovation).

Greek

news

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα στο πλαίσιο του προγράμματος APPLE!

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η ημερίδα που διοργάνωσε ο Ολυμπιακός στη Μαρίνα Ζέας για τους μικρούς αθλητές και με τη συμμετοχή Ιατρών, Ψυχολόγων, γυμναστών! Προπονητές και αθλητές προάγουν καθημερινά το μήνυμα του «ευ αγωνίζεσθαι» και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των δράσεων του προγράμματος APPLE.

Στην πολυαθλητική ημερίδα που διοργάνωσε ο σύλλογος μας στην Μαρίνα Ζέας του Πειραιά, μικροί και μεγάλοι είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τους αγαπημένους τους αθλητές και να παίξουν τα αγαπημένα τους αθλήματα!

Greek

news

Αθλητικές εκδηλώσεις στο πλαίσιο του προγράμματος APPLE!

Ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί στα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για άλλη μία χρονιά! Ο σύλλογος μας έχει αναπτύξει μερικές σπουδαίες πρωτοβουλίες, συντονίζοντας πολλά προγράμματα, όπως το πρόγραμμα APPLE. Το πρόγραμμα APPLE (APProaching to a sport and health lifestyLE) αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση των Ευρωπαίων πολιτών, ιδιαίτερα των νέων παιδιών, για τη σημασία της άσκησης και της διατήρησης ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Ο στόχος αυτός επιτυγχάνεται, με τον Ολυμπιακό να διοργανώνει μια σειρά ημερίδων και σεμιναρίων.

Greek

news

Η συνάντηση στον Πειραιά για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα STAID

Για ακόμα μία χρονιά ο Ολυμπιακός συνεχίζει να πρωταγωνιστεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο και προασπίζοντας τις ολυμπιακές αξίες και ιδανικά του αθλητισμού.

Greek

news

Αθλητικές δράσεις με τους ευρωπαϊκούς εταίρους σε σχολεία του Πειραιά!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν αθλητικές δράσεις για το πρόγραμμα APPLE. Οι μαθητές των σχολείων του Πειραιά συμμετείχαν σε μια σειρά αθλητικών δράσεων, που πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τους εταίρους του έργου (Λάτσιο, Ολυμπιακός, Χασκ Μλάντοστ, Ερυθρός Αστέρας, Φέγενορντ, Λέφσκι Σόφιας, Ποντεβέκιο Μπολόνια, Ααλμποργκ, EPSI) και σεμιναρίων από προπονητές του Ολυμπιακού, σχετικά με την σωματική και ψυχική υγεία μέσω του αθλητισμού και τη σημασία της σωστής διατροφής.

Greek

news

Ενίσχυση δράσεων για την κοινωνική ενσωμάτωση ατόμων με Διαβήτη μέσω του αθλητισμού

Για ακόμα μια χρονιά ο Ολυμπιακός προωθεί την σημασία του αθλητισμού μέσω του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ Sport “Sports&Diabetes”, διοργανώνοντας μια σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων και αθλητικών events με τη συμμετοχή προπονητών, γυμναστών και αθλητών κάθε ηλικίας.

Greek

news

Ευρωπαϊκές δράσεις για το πρόγραμμα «Apple»

Συνεχίζονται οι ευρωπαϊκές δράσεις του Ολυμπιακού για το πρόγραμμα "APPLE" (APProaching to a sport

Greek