ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2021-2022
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2021-2022
.

news

Ενίσχυση δράσεων για την κοινωνική ενσωμάτωση ατόμων με Διαβήτη μέσω του αθλητισμού

Για ακόμα μια χρονιά ο Ολυμπιακός προωθεί την σημασία του αθλητισμού μέσω του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ Sport “Sports&Diabetes”, διοργανώνοντας μια σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων και αθλητικών events με τη συμμετοχή προπονητών, γυμναστών και αθλητών κάθε ηλικίας.

Greek

news

Ευρωπαϊκές δράσεις για το πρόγραμμα «Apple»

Συνεχίζονται οι ευρωπαϊκές δράσεις του Ολυμπιακού για το πρόγραμμα "APPLE" (APProaching to a sport

Greek

news

Ετήσιο συνέδριο της EPSI και συνάντηση για το Big4Sports!

Στις 23-26 Νοεμβρίου ο Ολυμπιακός  συμμετείχε στο ετήσιο συνέδριο της EPSI (European Platform for Sport Innovation) στο Βέλγιο, με μια σειρά από διαλέξεις, συζητήσεις, διαδραστικά πάνελ, και συνεδρίες match-making για να συζητηθούν προοπτικές στον κόσμο του αθλητισμού, σε σχέση με την υγεία, τον τουρισμό, τον πολιτισμό, τη βιωσιμότητα και τη δημιουργία επιχειρήσεων.

Greek

news

Μήνας ευρωπαϊκών συναντήσεων!

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την δυναμική του παρουσία στα αθλητικά προγράμματα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με μια σειρά συναντήσεων το Νοέμβριο.

Greek

news

Υποβλήθηκαν νέες προτάσεις για το πρόγραμμα Erasmus+ Sport!

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την δυναμική του παρουσία στα αθλητικά προγράμματα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για μια ακόμα χρονιά αφού συμμετέχει σε 10 νέες προτάσεις, έχοντας το ρόλο του βασικού συντονιστή σε τρεις εξ’ αυτών.  Για 8η συνεχόμενη χρονιά, ο σύλλογος συμμετέχει ενεργά στην υποβολή ιδεών/αιτήσεων για νέες αθλητικές δράσεις που εντάσσονται στο πρόγραμμα Erasmus+

Greek

news

Η τηλεδιάσκεψη του προγράμματος Sports & Diabetes

Αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού συμμετείχε στην τηλεδιάσκεψη για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Sports & Diabetes που υλοποιείται υπό τον συντονισμό του γερμανικού συλλόγου Μπάγερ Λεβερκούζεν και σε συνεργασία με τις Χασκ Μλάντοστ, Λάτσιο, Βίνερ και τη Διεθνή Ομοσπονδία Ατόμων με Διαβήτη.

Greek

news

Η τηλεδιάσκεψη του προγράμματος APPLE

Οι εργασίες του ευρωπαϊκού προγράμματος APPLE συνεχίζονται ηλεκτρονικά μέσω της τηλεδιάσκεψης που έλαβε χώρα την Δευτέρα το μεσημέρι. Εκπρόσωποι 9 Ευρωπαϊκών αθλητικών συλλόγων και οργανώσεων (Ολυμπιακός, Λάτσιο Χασκ Μλάντοστ, Ερυθρός Αστέρας, Φέγενορντ, Λέφσκι Σόφιας, Ποντεβέκιο Μπολόνια, Ααλμποργκ, EPSI) συζήτησαν για την εξέλιξη του προγράμματος και τα επόμενα βήματα υπό τον συντονισμό της βασικής συντονίστριας Λάτσιο.

Greek

news

Η τηλεδιάσκεψη του προγράμματος DataVaults!

Συνεχίζονται εντατικά οι διεργασίες που αφορούν τα ευρωπαϊκά προγράμματα που συμμετέχει ο Ολυμπιακός. Προσαρμοσμένοι στα δεδομένα που έχουν προκύψει από την πανδημία του COVID-19, οι συνεργαζόμενοι φορείς του Horizon 2020 προγράμματος με την ονομασία Datavaults πραγματοποίησαν την δεύτερη προγραμματισμένη συνάντηση μέσω διαδικτύου.

Greek

news

Υποβλήθηκαν νέες προτάσεις για το πρόγραμμα Erasmus+ Sport!

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την δυναμική του παρουσία στα αθλητικά προγράμματα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για μια ακόμα χρονιά αφού ηγείται τριών νέων προγραμμάτων για τα οποία κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις οι οποίες αναμένεται να εγκριθούν το Σεπτέμβριο. Για 7η συνεχόμενη χρονιά, ο σύλλογος συμμετέχει ενεργά στην υποβολή ιδεών/αιτήσεων για νέες αθλητικές δράσεις που εντάσσονται στο πρόγραμμα Erasmus+ Sport.

Greek

news

Η τηλεδιάσκεψη του προγράμματος Big4Sports

Εκπρόσωποι 4 ευρωπαϊκών αθλητικών φορέων (EPSI, SPORSORA, ICSS, Catalan Sport Council) κ

Greek