ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.

news

Ετήσιο συνέδριο της EPSI και συνάντηση για το Big4Sports!

Στις 23-26 Νοεμβρίου ο Ολυμπιακός  συμμετείχε στο ετήσιο συνέδριο της EPSI (European Platform for Sport Innovation) στο Βέλγιο, με μια σειρά από διαλέξεις, συζητήσεις, διαδραστικά πάνελ, και συνεδρίες match-making για να συζητηθούν προοπτικές στον κόσμο του αθλητισμού, σε σχέση με την υγεία, τον τουρισμό, τον πολιτισμό, τη βιωσιμότητα και τη δημιουργία επιχειρήσεων.

Greek

news

Η τηλεδιάσκεψη του προγράμματος Big4Sports

Εκπρόσωποι 4 ευρωπαϊκών αθλητικών φορέων (EPSI, SPORSORA, ICSS, Catalan Sport Council) κ

Greek

news

Το meeting του Big4Sports στον Πειραιά!

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στον Πειραιά την δεύτερη συνάντηση του ευρωπαϊκού προγράμματος “Big4Sports” το διήμερο 27/28 Μαϊου 2019.

Greek

news

BIG4SPORTS: Προώθηση της καλής διακυβέρνησης στον Αθλητισμό!

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιηθήκε στην Βαρκελώνη η εναρκτήρια συνάντηση του προγράμματος BIG4SPORTS. Αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού και εννέα Ευρωπαϊκών αθλητικών φορέων ένωσαν τις δυνάμεις τους στην διήμερη συνάντηση που διοργάνωσε η συντονίστρια αρχή EPSI στο Μουσείο Αθλητισμού της Καταλανικής Πρωτεύουσας.  

Greek

news

Στη Βαρκελώνη για το BIG4SPORTS!

Ο Ολυμπιακός ξεκινά τις υποχρεώσεις του στα προγράμματα Erasmus+ για το 2019 από την Βαρκελώνη συμμετέχοντας στην εναρκτήρια συνάντηση του προγράμματος “BIG4SPORTS’’. Εκπρόσωποι οκτώ αθλητικών φορέων και συλλόγων, μεταξύ των οποίων και του Ολυμπιακού, θα συναντηθούν στην Καταλανική πρωτεύουσα προκειμένου να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για την υλοποίηση του προγράμματος. 

Greek