ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.

news

Ευρωπαϊκές δράσεις για το πρόγραμμα «Apple»

Συνεχίζονται οι ευρωπαϊκές δράσεις του Ολυμπιακού για το πρόγραμμα "APPLE" (APProaching to a sport

Greek

news

Ετήσιο συνέδριο της EPSI και συνάντηση για το Big4Sports!

Στις 23-26 Νοεμβρίου ο Ολυμπιακός  συμμετείχε στο ετήσιο συνέδριο της EPSI (European Platform for Sport Innovation) στο Βέλγιο, με μια σειρά από διαλέξεις, συζητήσεις, διαδραστικά πάνελ, και συνεδρίες match-making για να συζητηθούν προοπτικές στον κόσμο του αθλητισμού, σε σχέση με την υγεία, τον τουρισμό, τον πολιτισμό, τη βιωσιμότητα και τη δημιουργία επιχειρήσεων.

Greek

news

Η παρουσία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Η παρουσία της Ακαδημίας Κολύμβησης του Ολυμπιακού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών (Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων-Κορασίδων, Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α’ & Β’), ολοκληρώθηκε. Ο Ολυμπιακός έλαβε μέρος στους αγώνες με συνολικά 31 αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι πραγματοποίησαν καλές εμφανίσεις.

Έλαμψαν Σοφικίτης, Καραντώνης

Greek

news

Η τηλεδιάσκεψη του προγράμματος APPLE

Οι εργασίες του ευρωπαϊκού προγράμματος APPLE συνεχίζονται ηλεκτρονικά μέσω της τηλεδιάσκεψης που έλαβε χώρα την Δευτέρα το μεσημέρι. Εκπρόσωποι 9 Ευρωπαϊκών αθλητικών συλλόγων και οργανώσεων (Ολυμπιακός, Λάτσιο Χασκ Μλάντοστ, Ερυθρός Αστέρας, Φέγενορντ, Λέφσκι Σόφιας, Ποντεβέκιο Μπολόνια, Ααλμποργκ, EPSI) συζήτησαν για την εξέλιξη του προγράμματος και τα επόμενα βήματα υπό τον συντονισμό της βασικής συντονίστριας Λάτσιο.

Greek

news

Η εναρκτήρια συνάντηση του προγράμματος APPLE!

Greek