ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Ώρα πρώτου τελικού!

Έτοιμος για την πρώτη μονομαχία με τον ΠΑΟΚ στους τελικούς των πλέι οφ που ξεκινούν την Παρασκευή (3/5), είναι ο Ολυμπιακός. Οι πρωταθλητές υποδέχονται τους Θεσσαλονικείς στις 18:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» με στόχο την πρώτη από τις τρεις νίκες που απαιτούνται για την κατάκτηση του τίτλου.  Η προετοιμασία των Πειραιωτών ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (2/5) χωρίς απρόοπτα υπό τις οδηγίες του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του. Ο Τόντορ Αλεξίεφ, που είχε μείνει εκτός στα τελευταία ματς, προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου.

*Στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Junior.

*Tα εισιτήρια της αναμέτρησης κοστίζουν 5€ & 10€ και θα διατίθενται την Παρασκευή (3/5) από τα γραφεία του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. στην Πλατεία Αλεξάνδρας και ώρες 10:00:16:00 και από τις 17:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα, από το εκδοτήριο του Κλειστού Γυμναστηρίου Ρέντη.

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Νίκος Σμαραγδής, Τόντορ Αλεξίεφ, Γιώργος Παπαλεξίου.

Το πρόγραμμα των τελικών

1ος τελικός: Παρασκευή 3 Μαΐου, 18.30 (EΡΤ3): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Π.Α.Ο.Κ.

2ος τελικός: Δευτέρα 6 Μαΐου, 18.00 (EΡΤ Sports): Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

3ος τελικός: Πέμπτη 9 Μαΐου, 18.30 (EΡΤ Sports): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Π.Α.Ο.Κ.

4ος τελικός (αν χρειαστεί): Κυριακή 12 Μαΐου: Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

5ος τελικός (αν χρειαστεί): Τετάρτη 15 Μαΐου: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Π.Α.Ο.Κ.

«Να παίξουμε πολύ καλό βόλεϊ»

Γκάβιν Σμιτ: «Το αυριανό θα είναι σίγουρα ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, απέναντι σε έναν αντίπαλο που αγωνίζεται σε καλό επίπεδο τις τελευταίες εβδομάδες. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλό βόλεϊ, αφού θέλουμε να κερδίσουμε και ελπίζω ότι οι φίλαθλοί μας θα έρθουν στο γήπεδο για να δημιουργήσουν μια πολύ καλή ατμόσφαιρα για εμάς»