ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Χρήσιμα συμπεράσματα από τα φιλικά

Ακόμα ένα φιλικό αγώνα έδωσε σήμερα η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού, με αντίπαλο τον Φοίνικα Σύρου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη “Μελίνα Μερκούρη”, στα πλαίσια της προετοιμασίας της για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Volleyleague. Στον αγώνα που έληξε ισόπαλος 2-2 σετ, ο προπονητής των “ερυθρόλευκων” Φερνάντο Μουνιόθ έδωσε χρόνο συμμετοχής στους Στιβαχτή, Κουμεντάκη και Τζιάβρα. 
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τον αγώνα με τους Στιβαχτή, Πετρέα, Χουσάι, Ασπιώτη, Βουλκίδη, Κουμεντάκη και Κοκκινάκη. Χρειάστηκε 25 λεπτά για να κερδίσει το πρώτο σετ με 25-23. Ο Φοίνικας επικράτησε στο δεύτερο σετ με 25-23 με τον Ολυμπιακό να παίρνει και πάλι το προβάδισμα, κερδίζοντας το τρίτο σετ με 25-18. Το τελικό σκορ (2-2) διαμορφώθηκε με την ομάδα από την Σύρο, να κερδίζει το τέταρτο σετ με 25-18. Για τον Ολυμπιακό χρόνο συμμετοχής πήραν και οι Ανδρεάδης, Ριζόπουλος και Γκέργκι.
Κορυφαίος για τους “ερυθρόλευκους” ο διαγώνιος Άκης Ασπιώτης με 19 πόντους, κερδίζοντας 7 άσσους! Ακολούθησε ο Ραφαήλ Κουμεντάκης με 16 πόντους με 50% στην επίθεση και ο Γκαζμέντ Χουσάι ο οποίος αγωνίστηκε στα 3 πρώτα σετ κερδίζοντας 12 πόντους. 
Ο προπονητής του Ολυμπιακού Φερνάντο Μουνιόθ μετά τους δυο φιλικούς αγώνες με τον Φοίνικα Σύρου, είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα και πλέον η ομάδα επικεντρώνεται στην προετοιμασία της, για τον αγώνα με τον Παμβοχαϊκό, το επόμενο Σάββατο 18 Ιανουαρίου στις 17:00, στο Ρέντη, στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής της Volleyleague.