ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Φιλοξενεί τον Φοίνικα Σύρου
Μετά την πρόκριση στο Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού συγκεντρώνεται και πάλι στο πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι», υποδέχονται την Κυριακή (9/2), στις 20:00 (ΕΡΤ), τον Φοίνικα Σύρου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη», για την 12η αγωνιστική της Volleyleague και μοναδικός στόχος των πρωταθλητών Ελλάδας είναι η νίκη, που θα τους διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η προετοιμασία των Πειραιωτών ολοκληρώνεται την Κυριακή το πρωί, με τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του Δημήτρη Τζιάβρα, που ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ στην αποστολή θα βρίσκεται ο νεαρός Πέτρος Μαγγανάς. 
 
*Στην αναμέτρηση με τον Φοίνικα Σύρου ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους ή Κάρτας Junior.
 
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Την Κυριακή θα αγωνιστούμε κόντρα στον Φοίνικα Σύρου, ο οποίος θα έρθει με καλή ψυχολογία και υψηλό κίνητρο στην Αθήνα, μετά την πρόκριση του στο Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας. Το παιχνίδι θα είναι πολύ δυνατό και θα μας δείξει και εμάς σε ποια κατάσταση βρισκόμαστε ώστε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε ακόμα πιο σκληρά και να βελτιωνόμαστε και σε ατομικό και σε ομαδικό επίπεδο».