ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα με Αθηναϊκό

Λίγο πριν την επανέναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων για το 2019, η ομάδα Χάντμπολ του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.- «Ομίλου Ξυνή», δίνει φιλικό αγώνα, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με αντίπαλο τον Αθηναϊκό, την Τετάρτη (9/1), στις 19:30, στο κλειστό του Βύρωνα.

Το παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες, που θα πραγματοποιηθεί για την ενίσχυση της μικρής Μαρίας και τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά στην οικογένεια της, θα είναι και μια ευκαιρία, για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργο Ζαραβίνα, να δει τους παίκτες του να μπαίνουν σε αγωνιστικό ρυθμό, πριν την αναμέτρηση με την Πυλαία, το Σάββατο (12/1, 18:00), στο Ρέντη, στην αυλαία του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος της Handball Premier.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας, δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είναι σημαντικό που ο Ολυμπιακός συμμετέχει σε τέτοιες δράσεις, Πάνω από τον πρωταθλητισμό και πάνω από όλα, αυτό που μετράει είναι το ανθρώπινο και το κοινωνικό πρόσωπο που πρέπει να δείχνουμε όλοι, σαν αθλητές και σαν προπονητές. Ο Ολυμπιακός πάντα στηρίζει τέτοιες δράσεις και προσφέρει από την πλευρά του σε δύσκολες καταστάσεις. Αγωνιστικά δουλέψαμε πάρα πολύ κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος και θέλουμε σιγά σιγά να μπαίνουμε σε δυνατούς ρυθμούς».