ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Υποδέχεται το Π. Φάληρο

Μετά την ισοπαλία (10-10) με τη Γιουγκ για την 8η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, οι υποχρεώσεις της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού συνεχίζονται για το πρωτάθλημα. Οι Πειραιώτες υποδέχονται το Σάββατο (9/2) στις 16:00 στο Παπαστράτειο το Π. Φάληρο στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος όντας μόνος πρώτος στην κορυφή με 42 βαθμούς και απέχει 11 από το δεύτερο της κατάταξης Ν.Ο.Β. που ακολουθεί με 31 βαθμούς.  Στόχος των πρωταθλητών Ευρώπης είναι το «15Χ15» στο πρωτάθλημα.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Μανώλης Μυλωνάκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Γιώργος Δερβίσης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Κώστας Κάκαρης, Αλέξανδρος Γούνας, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Άντρο Μπούσλιε, Στέφανος Γαλανόπουλος, Αριστείδης Χαλυβόπουλος.

Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς: «Στο αυριανό παιχνίδι με το Παλαιό Φάληρο θα παίξουμε για να τιμήσουμε τη μνήμη των παιδιών που έφυγαν, σαν σήμερα την 8η Φεβρουαρίου του 1981. Δεν τους ξεχνάμε ποτέ και θέλουμε να τους αφιερώνουμε τις νίκες και τις επιτυχίες μας».