ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Υποδέχεται τον Φίλιππο Βέροιας την Τετάρτη!

Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού συνεχίζονται και περιλαμβάνουν στροφή στο πρωτάθλημα. Οι πρωταθλητές υποδέχονται την Τετάρτη (27/3) στις 18:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» τον Φίλιππο Βέροιας στην αναμέτρηση της 21ης και προτελευταίας αγωνιστικής της Handball Premier. Ο Θρύλος θέλει τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και με την οποία θα κάνει ένα ακόμα βήμα για την μαθηματική εξασφάλιση της πρωτιάς η οποία θα «κλειδώσει» το Σάββατο (30/3) στην τελευταία αγωνιστικά με την εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον Άρη Νίκαιας. Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Γιώργο Ζαραβίνα με εξαίρεση τη συμμετοχή του Αντώνη Κόντη η οποία θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Την αποστολή του Ολυμπιακού, αποτελούν: Νίκος Κρητικός, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Δημήτρης Τζηράς, Πάτρικ  Λέμος, Λουίς Φελίπε Ρέινα,Πέτρος  Κανδύλας, Γρηγόρης Σανίκης, Μάρκο Τερλέσκι, Πέταρ Μπούμπαλο,  Νικόλας Λιάπης, Κώστας Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Αντώνης Χάλαρης, Άγγελος Τσίλης, Αντώνης Κόντης, Tζούρο Μούγιτς

Ιγκόρ Άρσιτς: «Έχουμε μπροστά μας το προτελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και θέλουμε τη νίκη αφού μαθηματικά δεν έχουμε εξασφαλίσει το πλεονέκτημα της έδρας. Θα αγωνιστούμε όπως πάντα με συγκέντρωση και σοβαρότητα από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα».