ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Υποδέχεται τον Πανναξιακό στο Ρέντη!

Μέτα το νικηφόρο πέρασμα από την έδρα του Πορφύρα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, είναι έτοιμη για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι στη Volleyleague. Οι «ερυθρόλευκες» υποδέχονται το Σάββατο (26/10, 19:30) στο Ρέντη τον Πανναξιακό στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Volleyleague με στόχο να ντουμπλάρουν τις νίκες τους, μια εβδομάδα πριν την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητριών του.

Στην αναμέτρηση με τον Πανναξιακό, ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους  & Κάρτας Junior.

Ενόψει της αναμέτρησης με τον Πανναξιακό η Άνα Ζιβογίνοβιτς δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Κάναμε πολύ καλή δουλειά αυτή την εβδομάδα. Είμαστε προετοιμασμένες για την αναμέτρηση κόντρα στον Πανναξιακό και ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι.  Για εμάς είναι πολύ σημαντικός ο τρόπος που θα παίξουμε ώστε να πάρουμε τη νίκη. Ελπίζω ότι θα έχουμε την υποστήριξη του κόσμου το Σάββατο για να ξεκινήσουμε νικηφόρα τις εμφανίσεις μας στο Ρέντη».