ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Υποδέχεται τον ΟΦΗ στο Ρέντη!

Μετά τη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην Πυλαία επί του ΠΑΟΚ με 3-0 σετ, οι υποχρεώσεις της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού στη Volleyleague συνεχίζονται. Οι Πειραιώτες υποδέχονται τον ΟΦΗ το Σάββατο (9/11) στις 16:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» με στόχο να ντουμπλάρουν τις νίκες στο πρώτο φετινό εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν για το πρωτάθλημα. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ ο οποίος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, ενόψει της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα με καλούς και έμπειρους παίκτες και οι εμφανίσεις του θα βελτιώνονται παιχνίδι με παιχνίδι, φυσιολογικά.  Από την πλευρά μας θέλουμε να κερδίσουμε το πρώτο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας της σεζόν στην έδρα μας με την καλύτερη δυνατή εμφάνιση. Κάθε παίκτης δουλεύει πολύ καλά για να κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι αύριο».

*Στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Junior.