ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Υποδέχεται τον Εθνικό το Σάββατο (15:00)

Μετά την διεύρυνση της απόλυτα νικηφόρας πορείας στους ομίλους του Champions League κόντρα στη Σπαντάου, το πρόγραμμα των υποχρεώσεων της ομάδας πόλο Ανδρών, περιλαμβάνει «στροφή» στις εγχώριες διοργανώσεις. Οι νταμπλούχοι αντιμετωπίζουν τον Εθνικό ως γηπεδούχοι το Σάββατο (23/11) στις 15:00 στο Παπαστράτειο, με μοναδικό στόχο να επιστρέψουν στις νίκες και στο πρωτάθλημα, μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με τη Βουλιαγμένη στο Κολυμβητήριο του Λαιμού. Ο Θρύλος θέλει να σημειώσει την 8η νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα για την 9η αγωνιστική.

Στην αναμέτρηση με τον Εθνικό ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Junior.

O Στέλιος Αργυρόπουλος ενόψει της αναμέτρησης με τον Εθνικό δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Προερχόμαστε από τη νίκη με τη Σπαντάου και κόντρα στον Εθνικό θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες στο πρωτάθλημα, αφού είχε προηγηθεί η εκτός έδρας ισοπαλία με τη Βουλιαγμένη. Διανύουμε ένα διάστημα στο οποίο δίνουμε συνεχείς αγώνες αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία αφού βρισκόμαστε ακόμα στο ξεκίνημα της χρονιάς».