ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Παπαστράτειο
Λίγες μέρες πριν την ευρωπαϊκή «μάχη» με τη Ζόλνοκ στην Ουγγαρία, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τη Δευτέρα (4/11) στις 17:30, τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Παπαστράτειο, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α1, με μοναδικό στόχο να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους και να φτάσουν το «7Χ7» στη φετινή διοργάνωση. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Θοδωρή Βλάχο ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.
 

Στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους  & Κάρτας Junior.

Ο Κώστας Μουρίκης ενόψει της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είναι ένα παιχνίδι πρωταθλήματος και στόχος μας είναι, όπως και σε κάθε παιχνίδι, η νίκη. Απέναντι μας έχουμε μια ομάδα, που είναι από τις καλύτερες στο φετινό πρωτάθλημα και πιστεύω θα είναι ένας καλός αγώνας για εμάς καθώς έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι της Παρασκευής με αντίπαλο τη Ζόλνοκ, στην Ουγγαρία, για το Τσάμπιονς Λιγκ».