ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Υποδέχεται τον Αερωπό στον πρώτο ημιτελικό

Αφού ξεπέρασε με άνεση το εμπόδιο της Δράμας, η ομάδα Χάντμπολ του Ολυμπιακού, είναι έτοιμη για τους ημιτελικούς των πλέι οφ, και υποδέχεται  τον Αερωπό Έδεσσας, το Σάββατο (4/5) στις 17:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη».  Οι νταμπλούχοι  θέλουν να πετύχουν την πρώτη από τις δυο νίκες που απαιτούνται για την πρόκριση στους τελικούς που θα κρίνουν τον τίτλο και να τη «σφραγίσουν» στο δεύτερο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην Έδεσσα την προσεχή Τετάρτη (8/5). Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό των Πειραιωτών Γιώργο Ζαραβίνα, με εξαίρεση αυτό του Τερλέσκι  ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό και έμεινε εκτός αποστολής.

Αναλυτικά την αποστολή του Ολυμπιακού, αποτελούν οι:  Νίκος Κρητικός, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Δημήτρης Τζηράς, Πάτρικ  Λέμος, Λουίς Φελίπε Ρέινα,Πέτρος  Κανδύλας, Γρηγόρης Σανίκης, Πέταρ Μπούμπαλο,  Νικόλας Λιάπης, Κώστας Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Αντώνης Χάλαρης, Άγγελος Τσίλης, Αντώνης Κόντης, Tζούρο Μούγιτς.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είναι πολύ σημαντικά παιχνίδια γιατί θα μας οδηγήσουν στους τελικούς  του πρωταθλήματος. Θέλουμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι από τα προηγούμενα ματς και πηγαίνοντας προς τους τελικούς να είμαστε σε ακόμα καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό. Για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να παρουσιαστούμε στο καλύτερο επίπεδο σε αυτά τα παιχνίδια».