ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Υποδέχεται τη Βουλιαγμένη στον 1ο τελικό!

Το πρώτο από τα τρία βήματα που απαιτούνται για την κατάκτηση του 33ου πρωταθλήματος θέλει να πραγματοποιήσει η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης υποδέχονται τη Βουλιαγμένη, τη Δευτέρα (20/5) στις 19:00 στο Παπαστράτειο, στον 1ο τελικό των πλέι οφ με μοναδικό στόχο να αποκτήσουν το προβάδισμα προς την επίτευξη του στόχου τους. Λίγες ημέρες αφού ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση στο Final 8 που θα διεξαχθεί στο Ανόβερο στις αρχές Ιουνίου, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στρέψει εξ’ ολοκλήρου την προσοχή τους στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο 2ος τελικός θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (23/5, 19:00) στο Κολυμβητήριο του Λαιμού και ο 3ος το Σάββατο (25/5, 17:00) στο Παπαστράτειο.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Kωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Δημήτρης Σκουμπάκης, Γιάννης Φουντούλης, Γιώργος Δερβίσης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Κώστας Κάκαρης, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Aλέξανδρος Γούνας, Άντρο Μπούσλιε, Στέφανος Γαλανόπουλος, Αριστείδης Χαλυβόπουλος.

Κωνσταντίνος Μουρίκης: «Είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε το πρώτο βήμα κόντρα στη Βουλιαγμένη. Η προσοχή μας είναι στραμμένη στους τελικούς του πρωταθλήματος το οποίο θέλουμε να κρατήσουμε στον Πειραιά. Στα παιχνίδια με τη Βουλιαγμένη θα αγωνιστούμε με μεγάλη σοβαρότητα αφού θα μας βοηθήσουν να προετοιμαστούμε και να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα ενόψει του Final 8».

*Στην αναμέτρηση με τη Βουλιαγμένη ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Junior.