ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Υποδέχεται την Κηφισιά
Μετά την πρόκριση στους τελικούς του League Cup, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, στρέφει την προσοχή της στο πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την Κηφισιά, την Κυριακή (8/12), στις 17:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη»,  στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Volleyleague, αναμέτρηση που θα μεταδοθεί σε Live Streaming από το volleyleague.gr. Μοναδικός στόχος των Πειραιωτών, που οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος, είναι η διεύρυνση του απόλυτα νικηφόρου σερί και το «6Χ6» στη φετινή διοργάνωση. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.
 
Στην αναμέτρηση με την Κηφισιά ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Junior.
 
Ο προπονητής του Ολυμπιακού Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, δήλωσε στο olympiacossfp.gr εν όψει της αναμέτρησης τα εξής: «Ένα παιχνίδι στην έδρα μας, για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, μετά από δυο δυνατούς εκτός έδρας αγώνες για εμάς. Είναι πολύ καλό για εμάς να παίξουμε στην έδρα μας. Η Κηφισιά είναι μια ομάδα η οποία από παιχνίδι σε παιχνίδι παίζει καλύτερα. πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να φτάσουμε στη νίκη και να συνεχίσουμε την αήττητη πορεία μας»