ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Υποδέχεται την Κηφισιά στο Ρέντη

Μετά την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του CEV Cup, με δυο νίκες επί της Σαχτιόρ, η ομάδα βόλεϊ των Ανδρών του Ολυμπιακού, στρέφει το ενδιαφέρον της στο πρωτάθλημα της Volleyleague. Οι  «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την Κηφισιά, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη», το Σάββατο (8/12), στις 18:00, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής, με μοναδικό στόχο να διευρύνουν στο 38-0 το νικηφόρο σερί στο  πρωτάθλημα και να διατηρηθούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Volleyleague. Αγωνιστικά προβλήματα, για τον τεχνικό των πρωταθλητών Ελλάδας, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, δεν υπάρχουν.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Μάρκους Μπέμε, Ανδρέας Φράγκος, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Παρασκευάς Τσέλιος. 

Ο Γιώργος Πετρέας δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Κόντρα στην Κηφισιά είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να είμαστε σοβαροί. Επιστρέφουμε στην ελληνική πραγματικότητα μετά την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του CEV Cup. Μετά από ένα δύσκολο ταξίδι στη Λευκορωσία, οφείλουμε να είμαστε σοβαροί, όπως σε όλα τα παιχνίδια και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς ώστε στη συνέχεια να σκεφτούμε το παιχνίδι του Λιγκ Καπ με τον ΠΑΟΚ».

*Στην αναμέτρηση με την Κηφισιά, ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας.