ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2022-2023
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2022-2023
.
Υποδέχεται την ΑΕΚ το Σάββατο (12:30)

Ο  Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ το Σάββατο (16/10) στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» στην αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικείνής της Handball Premier.  Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 12:30 για τηλεοπτικούς λόγους και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ 3. Η προετοιμασία των Πειραιωτών ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (15/10) με χαλάρωμα και το θετικό για τον Γιώργο Καρασαββίδη είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών, με εξαίρεση τον Θοδωρή Δεληχρήστο.

Την αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση αποτελούν οι: Κώστας Κοτανίδης, Αλέξανδρος Κουκουλάς, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Γιώργος Παπαβασίλης, Μάρκο Μπούντιτς, Μάρκο Τερλέτσκι, Ταξιάρχης Παπαδημητρίου, Πέτρος Κανδύλας, Γαρύφαλλος Μπάγιος, Βύρωνας Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Δομπρής Ανδρέας Αραπακόπουλος, Νίκος Πασσιάς, Άνχελ Μοντόρο, Στέφανος Μιχαηλίδης, Βλαντσιλάβ Οστρούτσκο.

Οι κάτοχοι της κάρτας μέλους της σεζόν 2021/2022 έχουν δικαίωμα ελεύθερης εισόδου ενώ τα εισιτήρια κοστίζουν 5 € & 10 € και θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» από τις 10:00π.μ.

Βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου, η παρουσία θεατών επιτρέπεται σε ποσοστό 60% της χωρητικότητας του Κλειστού Γυμναστηρίου και για την είσοδο τους είναι απαραίτητα τα εξής:

-Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης  για ενήλικους.

- PCR test 72 ωρών, RAPID test 48 ωρών, για ανήλικους από 12 ετών που δεν έχουν εμβολιαστεί.

-Self Test για ανηλίκους έως 12 ετών.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Καρασαββίδης δήλωσε: «Ήρθε η ώρα που όλοι οι αθλητές περιμένουν. Ήταν η πρώτη εβδομάδα μετά από καιρό που κύλισε χωρίς προβλήματα και τα παιδιά έχουν δείξει μεγάλη συγκέντρωση στο στόχο. Είναι νωρίς για να κριθεί το οτιδήποτε, αλλά εμείς θέλουμε να κάνουμε σαφές ότι έχουμε επιστρέψει δυνατοί. Ξέρουμε ότι η πίεση είναι στην άλλη πλευρά, αλλά αυτό μας πεισμώνει ακόμα περισσότερο. Για αυτό θα χρειαστούμε τη βοήθεια του κόσμου μας.  Όποτε είναι εκεί η ομάδα παίζει στο 110%».

Πέτρος Κανδύλας: «Το Σάββατο παίζουμε το πιο σημαντικό παιχνίδι μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν. Όλη την εβδομάδα έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και περιμένω να δούμε ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι. Στα παιχνίδια που προηγήθηκαν παρουσιάσαμε καλό πρόσωπο, ωστόσο έχουμε ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης για να φτάσουμε στο επίπεδο της απόδοσης που θέλουμε να έχουμε ως ομάδα.  Είναι σημαντικό το γεγονός ότι αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και περιμένουμε τον κόσμο να δώσει το παρών στο Ρέντη το Σάββατο και να μας βοηθήσει να φτάσουμε στην νίκη».