ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Υποδέχεται τα Χανιά!

Τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα συνεχίζει την Τρίτη (22/3) η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού. Τα κορίτσια του Θρύλου αντιμετωπίζουν τον ΟΑ Χανίων, τον οποίο υποδέχονται στις 15:00 (OSFP TV) στην αίθουσα 5 του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, για την εξ αναβολής 7η αγωνιστική της Α1, με στόχο τη διεύρυνση του νικηφόρου τους σερί στο 15-0. Οι «ερυθρόλευκες», που μετά την εντός έδρας «κατοστάρα» (111-60) επί της Ελευθερίας Μοσχάτου, για τη 17η «στροφή», εξασφάλισαν και μαθηματικά την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, θέλουν να συνεχίσουν το καλό τους πρόσωπο και κόντρα στα Χανιά, να πανηγυρίσουν μία ακόμα νίκη στο ΣΕΦ και να κάνουν το «15 στα 15».

Δηλώσεις:

Μάρτινς Ζίμπαρτς: «Πρέπει να συνεχίσουμε τα θετικά στοιχεία που πετυχαίνουμε στα τελευταία παιχνίδια, να παίξουμε επιθετική άμυνα, γρήγορο μπάσκετ, με καλή κίνηση της μπάλας και καλές αποφάσεις στην επίθεση. Στόχος μας είναι, φυσικά, ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα».

Αγγελική Νικολοπούλου: «Είναι ένα ακόμα ματς που πρέπει να εμφανιστούμε 100% σοβαρές και να δουλέψουμε κομμάτια της τακτικής μας και μην ξεχνάμε, ότι τα Χανιά είναι μια ομάδα που μπορεί να την συναντήσουμε ξανά μπροστά μας στο Κύπελλο. Θέλουμε μία ακόμη νίκη».