ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Το ταξίδι για το 7ο σερί ξεκινάει από το Ηράκλειο!

Από το Κολυμβητήριο Ηρακλείου στην Κρήτη, με αντίπαλο το ΝΟ Ρεθύμνου, ξεκινάει το Σάββατο (28/9, 15:30) το ταξίδι της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, με… προορισμό την κατάκτηση του 7ου διαδοχικού πρωταθλήματος και 11ου συνολικά. Οι Πρωταθλήτριες Ελλάδας, θα ταξιδέψουν αυθημερόν το Σάββατο (28/9) για το Ηράκλειο με στόχο να ξεκινήσουν νικηφόρα τις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για τη νέα σεζόν.

Εκτός ερυθρόλευκης αποστολής έχουν μείνει η Χρυσή Διαμαντοπούλου, η Ελευθερία Πλευρίτου, η Μαργαρίτα Πλευρίτου και η Χριστίνα Τσουκαλά με τον Χάρη Παυλίδη να υπολογίζει στις υπηρεσίες των υπόλοιπων αθλητριών.

Αναλυτικά την αποστολή του Ολυμπιακού για το Ηράκλειο αποτελούν οι: Ιωάννα Σαματοπούλου, Ελευθερία Φουντωτού, Άλκηστις Μπενέκου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Ελένη Κανετίδου, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Χριστίνα Σιούτη, Βασιλική Δούλη, Βάσω Πλευρίτου, Νεφέλη Χαλδαίου, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Σταυρούλα Δουρέκα

Ασημάκη: «Η ομάδα έχει πολύ καλό υλικό»

Η φουνταριστή του Θρύλου, Αλεξάνδρα Ασημάκη ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Εύχομαι καλή χρονιά σε όλες τις αθλήτριες και τις ομάδες και καλή σεζόν. Για τη δική μας ομάδα, να εκπληρώσουμε όλους τους φετινούς  στόχους και να διατηρήσουμε τα σκήπτρα του πρωταθλήματος που έχουμε τα τελευταία 6 χρόνια, σε συνδυασμό με την παρουσία μας στο Final 4 της Ευρωλίγκας.  Η ομάδα έχει πολύ καλό υλικό και είναι σημαντική η προσθήκη πολλών νεαρών παικτριών που πιστεύω ότι θα στελεχώσουν την ομάδα μας και μελλοντικά. Είναι σημαντικό αυτό γιατί δείχνει ότι χτίζεται κάτι και για τα επόμενα χρόνια. Επίσης μαζί με τις ξένες που αποκτήθηκαν και θα μας ενισχύσουν πιστεύω ότι θα έχουμε μια πολύ καλή ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει και φέτος τόσο εντός συνόρων όσο και εκτός».