ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2021-2022
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2021-2022
.
Το πρώτο διήμερο της συνάντησης του “Multisport Academy”!

Πλήθος δραστηριοτήτων περιελάμβανε η επίσκεψη των ξένων εταίρων του Ερυθρού Αστέρα, της Λάτσιο και της Λέφσκι Σόφιας στον Πειραιά για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Multisport Academy». Η αρχή έγινε με την παρακολούθηση του αγώνα μπάσκετ «Ολυμπιακός-Βιλερμπάν» που διεξήχθη  στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας. Στην συνέχεια, πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στους εσωτερικούς και στους εξωτερικούς χώρους του Σταδίου προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά την λειτουργία καθώς επίσης και την ποικιλία των αθλημάτων που φιλοξενούνται σε μία από τις μεγαλύτερες αθλητικές εγκαταστάσεις στην Ελλάδα. Επιπλέον, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις των Πολεμικών Τεχνών του συλλόγου, το Τμήμα Μελών & Φιλάθλων καθώς επίσης και το Μνημείο της Θύρας 7 στο Γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης".

 

Οι συναντήσεις μεταφέρθηκαν στην συνέχεια στην Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού στην Μαρίνα Ζέας, όπου πραγματοποιήθηκε αναλυτική παρουσίαση της δομής και του οργανογράμματος του συλλόγου. Οι ξένοι συνεργάτες παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την συγκεκριμένη παρουσίαση δηλώνοντας πως ο τρόπος λειτουργίας του Ολυμπιακού αποτελεί παράδειγμα για την βελτίωση των πρακτικών διοίκησης και λειτουργίας των δικών τους συλλόγων.

Ο πρώτος κύκλος της επίσκεψης έκλεισε με την κεντρική συνάντηση του προγράμματος και την αλληλεπίδραση μεταξύ των συμμετεχόντων οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις πάνω σε συγκεκριμένη θεματολογία όπως η αθλητική διακυβέρνηση, διοργάνωση αθλητικών γεγονότων, μάρκετινγκ και επικοινωνία, προπονητική, ανάπτυξη ακαδημιών, αποκατάσταση τραυματισμών.