ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2022-2023
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2022-2023
.
Το μίτινγκ του Sport My Way στο Ζάγκρεμπ

Στο πλαίσιο του καμπ των πολυαθλητικών συλλόγων που διοργανώθηκε στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας, από την Μπλάντοστ και ολοκληρώνει το πρόγραμμα Erasmus "Sport MyWay", πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (29/6) το απόγευμα το μίτινγκ του πρότζεκτ, με την παρουσία της Γενικής Γραμματέας του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., Χριστίνας Τσιλιγκλίρη.

Πέντε μήνες μετά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο στις Βρυξέλλες, οι σύλλογοι μας EMCA πραγματοποίησαν μια συνάντηση η οποία ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για να συνοψίσουν τα αποτελέσματα των έργων τους και να παρακολουθήσουν την πορεία των μελλοντικών τους ενεργειών. Κύρια θέματα της συνάντησης ήταν τα μελλοντικά προγράμματα Erasmus +, αλλά και μη Erasmus +, τα νέα μέλη και οι νέες εταιρικές σχέσεις. Το Σάββατο (30/6) το πρωί θα πραγματοποιηθεί και το τελικό μιτινγκ, το οποίο ολοκληρώνει και τυπικά το καμπ, στο οποίο πήραν μέρος και οι αθλητές του Ολυμπιακού, έχοντας την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πενθήμερο γεμάτο αθλητικές δραστηριότητες.  
 
Το "Sport MyWay", που είχε σαν κεντρικό μήνυμα “Keep it simple, keep it funny, keep it multi-oriented’’, είναι ένα πρόγραμμα που έχει σαν κύριο στόχο την δημιουργία προπονητών πολλαπλών αθλημάτων και την προώθηση του αθλητισμού σε παιδιά 6-11 ετών μέσω μιας καινοτόμου προσέγγισης που περιλαμβάνουν οι πολυαθλητικές δραστηριότητες. Άρχισε τον Ιανουάριο του 2017, διοργανωτής ήταν η ομάδα της Μλάντοστ και σε αυτό συμμετείχαν επτά ευρωπαϊκοί πολυαθλητικοί σύλλογοι, ο Ολυμπιακός, η Μπλάντοστ, η  Άαλμποργκ, ο ΑΠΟΕΛ, ο Ερυθρός Αστέρας, η Λάτσιο και η Σπόρτινγκ και δυο ευρωπαϊκές ομοσπονδίες, η CONI και FESI.

Μετά την ολοκλήρωση του μίτινγκ, η Γενική Γραμματέας του Ολυμπιακού, δήλωσε τα εξής: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Ολυμπιακός, ο μεγαλύτερος πολύαθλητικός σύλλογος βρίσκεται εδώ, ανάμεσα σε τόσο μεγάλα κλαμπ, εκπροσωπώντας παράλληλα των Ελληνικό αθλητισμό στα ευρωπαϊκά δρώμενα. Ευχαριστούμε πολύ την Μπλάντοστ για την υποδοχή και την φιλοξενία. Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις για την πορεία του προγράμματος Sport My Way, αξιολογήθηκε  η παρουσία τόσο του Ολυμπιακού, όσο και όλων των ομάδων, ενώ είδαμε και μελλοντικά προγράμματα που θα υλοποιηθούν από όλους τους συλλόγους».