ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2020-2021
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2020-2021
.
Τα «ερυθρόλευκα» βραβεία!

Κατά τη διάρκεια των κληρώσεων των πρωταθλημάτων της Α1 Υδατοσφαίρισης Ανδρών και Γυναικών  πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις των κορυφαίων της περυσινής περιόδου, όπως αυτοί προέκυψαν από τη σχετική ψηφοφορία των διαπιστευμένων στην Ομοσπονδία αθλητικών συντακτών. Από πλευράς Ολυμπιακού στο πόλο Ανδρών Πολυτιμότερος παίκτης του Πρωταθλήματος αναδείχθηκε ο Αλέξανδρος Γούνας, καλύτερος τερματοφύλακας ο Γιόσιπ Πάβιτς και καλύτερος προπονητής ο Θοδωρής Βλάχος. Ενώ στο πόλο Γυναικών MVP του πρωταθλήματος ψηφίστηκε η Μαργαρίτα Πλευρίτου, καλύτερη νέα παίκτρια η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη και καλύτερος προπονητής ο Χάρης Παυλίδης.

Δηλώσεις

Θοδωρής Βλάχος: «Ο τίτλος του κορυφαίου προπονητή με κολακεύει. Στο υψηλό επίπεδο το οποίο βρίσκομαι μου δίνει την ευκαιρία να διακριθώ πιο εύκολα από τους υπόλοιπους προπονητές, όμως δεν στέκομαι σε αυτή τη βράβευση. Φέτος είναι δύσκολη χρονιά, καθώς πρέπει να διατηρηθεί ο Ολυμπιακός στην κορυφή, κατακτώντας τις εγχώριες διοργανώσεις και παίρνοντας μέρος στο Final-8 στην Ευρώπη. Γεμάτη είναι η χρονιά και στην Εθνική ομάδα, μακάρι να βρεθούμε στο Τόκιο, προηγούνται όμως το Ευρωπαϊκό της Βουδαπέστης, το World League και το Προολυμπιακό Τουρνουά».

Χάρης Παυλίδης: «Θεωρώ ότι η προσπάθεια είναι συλλογική από το τεχνικό επιτελείο και ο τίτλος αυτός δεν αποτελεί προσωπική επιτυχία. Ελπίζω πως φέτος, αν είμαστε υγιείς, θα έχουμε μία πολύ καλή χρονιά».

Αλέξανδρος Γούνας: «Νιώθω ευγνώμων που κατάφερα να ξανακερδίσω αυτό το βραβείο και ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου για αυτό αφού χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να κατακτήσω τίποτα. Θα ήθελα να το αφιερώσω στον Πάβιτς που υπήρξε χρόνια συμπαίκτης μας και μας έμαθε πολλά πράγματα. Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία και να πετύχουμε τους στόχους μας, κατακτώντας το Πρωτάθλημα, το Κύπελλο και κάνοντας μία καλύ πορεία στην Ευρώπη. Σημαντική χρονιά φέτος λόγω Ολυμπιάδας, ελπίζω να τα καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση».

Μαργαρίτα Πλευρίτου: «Είμαι πολύ χαρούμενη για το βραβείο, οι κόποι της χρονιάς ανταμείφθηκαν. Το αφιερώνω στην οικογένεια και την ομάδα μου. Στόχος είναι η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες και η κατάκτηση των εγχώριων και Ευρωπαϊκών διοργανώσεων».