ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Ταμπουρατζής: «Εμπνέει τους αθλητές ο Πιάτσα»

Η αναφορά του λίμπερο του Θρύλου, στον Ιταλό τεχνικό και ο απολογισμός της προετοιμασίας της ομάδας βόλεϊ Ανδρών μέσω του www.osfp.gr 

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και καθημερινές προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Ρομπέρτο Πιάτσα. Το πρόγραμμα της Παρασκευής περιλάμβανε πρωινή προπόνηση ενώ για το απόγευμα το τεχνικό επιτελείο έχει χορηγήσει ρεπό στους βολεϊμπολίστες του Θρύλου οι οποίο θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Δευτέρα.

Ένα από τα αρκετά νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού, ο Κώστας Ταμπουρατζής με δηλώσεις του στο επίσημο site του συλλόγου μας (www.osfp.gr) κάνει την αποτίμηση των τριών πρώτων εβδομάδων της προετοιμασίας.

Αναλυτικά ο λίμπερο του Θρύλου δήλωσε τα εξής: «Αυτή την στιγμή έχουν ολοκληρωθεί οι τρεις πρώτες εβδομάδες προετοιμασίας. Έχουμε δουλέψει αρκετά στην φυσική κατάσταση και τα βάρη για να είμαστε προετοιμασμένοι ενόψει της συνέχειας. Ο κ. Πιάτσα έχει πολύ συγκεκριμένο πλάνο και έχει την γνώση και τον τρόπο να το εμπνέει στους αθλητές. Αισθάνομαι ότι όλα τα μέλη της ομάδας έχουμε κοινούς στόχους και χωρίς φανφαρισμούς δουλεύουμε για να τους πετύχουμε. Ήδη περιμένουμε τα πρώτα φιλικά παιχνίδια από την επομένη εβδομάδα για να μπαίνουμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Για το νέο πρωτάθλημα να ευχηθώ υγεία σε όλους τους αθλητές και όλοι οι τίτλοι στο λιμάνι».