ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Τέσσερις «ερυθρόλευκοι» στο Δουβλίνο!

Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων Ανδρών/Νέων Γυναικών (U23) στο Δουβλίνο, το διάστημα 11-13/8, θα συμμετάσχουν τέσσερις αθλητές του τμήματος κολύμβησης του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» Απόστολος Παπαστάμος (200μ.-400μ. μικτή), Βασίλης Σοφικίτης (200μ.-400μ. μικτή), Στέργιος-Μάριος Μπίλας (50μ. ελεύθερο, 50μ. πεταλούδα) και Γεωργία Παυλοπούλου (50μ.-200μ. ελεύθερο) θα πάρουν μέρος στη νέα διοργάνωση της Ιρλανδίας, με την Εθνική μας ομάδα, γεμάτοι ελπίδες, προσδοκίες και αισιοδοξία!

Δηλώσεις:

Στέργιος-Μάριος Μπίλας: «Είναι τελευταία διοργάνωση της σεζόν και νιώθω ιδιαίτερη τιμή, που θα φορέσω το εθνόσημο για άλλη μια φορά. Όσον αφορά στους αγώνες, είναι η πρώτη φορά που θα πραγματοποιηθεί σε αυτές τις ηλικιακές κατηγορίες Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα  και αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία για όλους. Έχουμε μία πολύ δυνατή ομάδα και θα παλέψουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Στα ατομικά μου αγωνίσματα, έχω υψηλούς στόχους, καθώς τους τελευταίους μήνες, είμαι σε ιδανική κατάσταση».

Βασίλης Σοφικίτης: «Τα αγωνίσματα που θα κολυμπήσω είναι 200μ. και 400μ. μικτή ατομική. Πιστεύω, ότι έχουμε κάνει σωστή προετοιμασία για αυτούς τους αγώνες. Θα ήταν μεγάλη επιτυχία για μένα, αν κατάφερνα να βρεθώ σε ένα τελικό και εκεί να έχω την ευκαιρία να πετύχω μια καλή επίδοση, που θα με βοηθήσει να συνεχίσω την επόμενη χρόνια με όρεξη και θέληση».

Γεωργία Παυλοπούλου: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη με τους αγώνες αυτούς, είναι η πρώτη φορά που διεξάγονται και είμαι έτοιμη να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και να απορροφήσω όλη την εμπειρία στο μέγιστο. Θα κολυμπήσω στη σκυταλοδρομία 4x100μ. ελεύθερο mixed και στόχος μου είναι, να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει κάτι καλό, με ό,τι αυτό συνεπάγεται».