ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Συνέχεια στο πρωτάθλημα, κόντρα στην Πυλαία!

Τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα συνεχίζει την Κυριακή (2/10) η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλητές Ελλάδας, μετά τη νίκη (27-37) επί του Δούκα στο ΟΑΚΑ, για τη 2η αγωνιστική της Handball Premier, υποδέχονται στις 15:15 την Πυλαία στο κλειστό της Ηλιούπολης, για την 3η «στροφή». Κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, ο Θρύλος, στο πρώτο φετινό εντός έδρας ματς, θέλει να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία του και να πανηγυρίσει ένα ακόμα δίποντο στο πρωτάθλημα.

*Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών (εκκρεμεί μία ακόμη αγωνιστική), ενώ υπάρχει και απαγόρευση για τηλεοπτική μετάδοση.

Δηλώσεις:

Γιώργος Καρασαββίδης: «Συναντάμε για άλλη μία φορά την Πυλαία, η οποία αποδεικνύει συνεχώς πόσο δυσκολοκατάβλητη είναι. Θέλουμε να πάρουμε τους δύο βαθμούς και να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας. Πιστεύω, ότι τα κλειδιά του αγώνα θα είναι οι άμυνες και ο ρυθμός».

Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης: «Αύριο, η ομάδα θα δώσει τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της σεζόν. Δυστυχώς, λόγω της τιμωρίας, δεν θα μπορέσει να είναι δίπλα μας ο κόσμος, που μας δίνει ώθηση. Παίζουμε κόντρα σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο, που κάθε αγώνα παρουσιάζεται και πιο επικίνδυνος. Από την πλευρά μας, είμαστε έτοιμοι, αγωνιστικά και ψυχολογικά, για ένα δύσκολο παιχνίδι, που στόχος μας δεν είναι άλλος από τους δύο βαθμούς και μια καλή εμφάνιση, όπως την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Δούκα».