ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Συνέχεια στις επιτυχίες!

Σε ένα ακόμα αγώνα θριάμβευσε το Τμήμα Καγιάκ  sup του, δίνοντας συνέχεια στην εξαιρετική μέχρι τώρα πορεία του στο πρωτάθλημα και στους επίσημους διασυλλογικούς αγώνες που συμμετέχει.

Στους διεθνείς αγώνες SUP στην Κέρκυρα η Φραγκίσκι Μοσχάκη κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία της. Παράλληλα στο Καγιάκ οι αθλητές μας κατέκτησαν 1 χρυσό 4 Αργυρά  5 Χάλκινα στους επίσημους αγώνες που διοργανώθηκαν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κανόε Καγιάκ και τον Ναυτικό Όμιλο Γουάλας Σαλαμίνας.

Οι διακριθέντες αθλητές μας είναι:

Χρυσό Μετάλλιο Φωτεινού Ελένη μονοθέσιο καγιακ

Αργυρό Μετάλλιο Σταματέας Βασίλης μονοθέσιο καγιακ

Αργυρό Μετάλλιο Μουργβλιάνη Ναταλία μονοθέσιο καγιακ

Αργυρό Μετάλλιο Δημητρακόπουλος Θανάσης μονοθέσιο καγιακ

Αργυρό Μετάλλιο

Καραπαναγιωτίδης Άκης - Δημητρακόπουλος Θανάσης διθέσιο καγιακ

Χάλκινο Μετάλλιο Μοσχος Θοδωρής μονοθέσιο καγιάκ

Χάλκινο Μετάλλιο Καραπαναγιωτίδης Ακης μονοθέσιο καγιάκ

Χάλκινο Μετάλλιο Συρίγος Γιώργος - Μπότσαρης Γιώργος διθέσιο καγιακ

Χάλκινο Μετάλλιο θέση Βιωνη Ιωάννα μονοθέσιο καγιακ

Χάλκινο Μετάλλιο Βιωνη - Ιωαννα Λαγακου Ναταλία διθέσιο καγιακ

Ο έφορος των Ναυταθλητικών Τμημάτων Τάσος Βουγίδης δήλωσε  στο olympiacossfp.gr  τα εξής: «Είμαι υπερήφανος για την ομάδα που έχουμε δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους,  προπονητικό τιμ,  αθλητές, γονείς και την Διοίκηση του συλλόγου μας.  Θέλω να, αφιερώσω την επιτυχία αυτή στην οικογένεια Αλεβιζοπούλου.  Επίσης θα ήθελα να σημειώσω ότι συμπαραστάτες σε όλη αυτή την προσπάθεια είναι  και οι χορηγοί μας, farmakopoios.gr, και τα φροντιστήρια Πουκαμισάς. Τέλος ευχαριστώ πολύ του κύριο Τσαουσόγλου Χρήστο για την διευκόλυνση με σκάφος mistral για την συμμετοχή μας. Ραντεβού μέχρι τους επόμενους αγώνες στην Λίμνη Ευβοίας».

Η Προπονήτρια του Τμήματος Βάλια Κορμού δήλωσε τα εξής: «Συνεχίζουμε την πορεία και την αγωνιστική δράση μέχρι το τέλος τού πρωταθλήματος στης 30/11 μας απομένουν σημαντικοί αγώνες και δύσκολοι. Με την θέληση των αθλητών μας την υποστήριξη των γονέων και την διοικητική υποστήριξη του Ολυμπιακού φέτος θα κάνουμε ρεκόρ συγκομιδής μεταλλίων».