ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Συνέχεια στη EuroLeague, στην Μπολόνια!

Στην Ιταλία βρίσκεται η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, η οποία συνεχίζει τις υποχρεώσεις της στην Ευρώπη. Την Τετάρτη (1/2) στις 21:30 (YouTube/EuroLeague Women), τα κορίτσια του Θρύλου αντιμετωπίζουν την Βίρτους Μπολόνια εκτός έδρας, για τη 12η αγωνιστική της φάσης των ομίλων της EuroLeague. Σε μία δύσκολη έδρα, κόντρα στην ιταλική ομάδα (τρεις νίκες, οκτώ ήττες), οι «ερυθρόλευκες» μόνο εύκολο έργο δεν έχουν, όμως θέλουν να παρουσιάσουν καλό πρόσωπο, ώστε να διεκδικήσουν τη δεύτερη τους νίκη στον κορυφαίο ευρωπαϊκό διασυλλογικό θεσμό.

Δηλώσεις:

Θάνος Νίκλας: «Μετά από ένα αντικειμενικά κακό εκτός έδρας παιχνίδι εναντίον του Παναθηναϊκού, που δε βγάλαμε αντίδραση και εγωισμό μετά τον αποκλεισμό του Κυπέλλου, συνεχίζουμε με ένα εκτός έδρας δύσκολο παιχνίδι εναντίον της Μπολόνια, για την EuroLeague. Και η Μπολόνια διαφορετική και πλήρης σε σχέση με το εντός έδρας παιχνίδι στο ΣΕΦ, που παρατάχθηκε χωρίς τρεις βασικές παίκτριες. Δεν έχουμε τη πολυτέλεια να σκεφτόμαστε τι πήγε η δε πήγε καλά, πρέπει να δώσουμε ό,τι έχουμε στους τελευταίους μήνες που απομένουν και το σημαντικότερο, να παλέψουμε κάθε παιχνίδι. Η χρονιά εξελίσσεται ιδιαίτερη και δύσκολη, όμως πρέπει να βγάλουμε χαρακτήρα».

Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου: «Αύριο, αντιμετωπίζουμε την Μπολόνια σε μια εκτός έδρας αναμέτρηση, για την συνέχεια της EuroLeague. Η Μπολόνια είναι μια εξαιρετική ομάδα, που παίζει ιδιαίτερα καλά στην έδρα της, διαθέτει στο ρόστερ της αθλήτριες με εμπειρία. Εμείς, μετά το κακό αποτέλεσμα πριν από δυο μέρες, για το πρωτάθλημα, έχουμε δει τα λάθη μας και έχουμε εστιάσει στην αμυντική μας λειτουργία. Είναι μεγάλη ευκαιρία για εμάς απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο, να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε κομμάτια της τακτικής μας και του παιχνιδιού μας γενικότερα. Θα παλέψουμε σκληρά για να πάρουμε τη νίκη».

Video

LIVE - Virtus Segafredo Bologna v Olympiacos SFP | EuroLeague Women 2022-23