ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Συνέχεια σε Κιλκίς και Βέροια

Με δυο αγώνες μέσα σε εικοσιτέσερις ώρες, για το κύπελλο και το πρωτάθλημα, συνεχίζονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας Χάντμπολ του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.- «Ομίλου Ξυνή». Οι νταμπλούχοι Ελλάδας, μετά την επιβλητική νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, ταξιδεύουν στο Κιλκίς όπου την Παρασκευή (14/12), στις 21:00, αντιμετωπίζουν τον ΓΑΣ Κιλκίς, στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου της Α φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.  Οι  «ερυθρόλευκοι»  σε περίπτωση πρόκρισης στην προημιτελική φάση, θα αντιμετωπίσουν τον Νηρέα εκτός έδρας σε νοκ άουτ παιχνίδι που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (19/12) στο Αθλητικό Κέντρο Δαϊς. Μετά τον αγώνα του Κυπέλλου, η ομάδα του Πειραιά, θα ταξιδέψει για τη Βέροια, όπου το Σάββατο (15/12, 18:00), θα αντιμετωπίσει τον Φίλιππο, για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Handball Premier, με μοναδικό στόχο να διευρύνει την αήττητη πορεία του. Μοναδική απουσία, στα δυο αυτά παιχνίδια, για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργο Ζαραβίνα, είναι αυτή του Νίκου Λιάπη.

Η αποστολή του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.-«Ομίλου Ξυνή» αποτελείται από τους: Άγγελος Τσίλης, Γρηγόρης Σανίκης, Πέτρος Κανδύλας, Πάτρικ Λέμος, Θόδωρος Δελιχρήστος, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Πέταρ Μπούμπαλο, Δημήτρης Τζηράς, Στέλιος Ασβεστάς, Λουίς Φελίπε Ρέινα Νίκος Κρητικός, Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Αργύρης Παπαδόπουλος, Αντώνης Κόντης, Μάρκο Τερλέτσκι, Βασίλης Μάνθος, Θωμάς Λόλας

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε στο ίδιο αγωνιστικό επίπεδο, κυρίως πνευματικά αυτή τη φορά. Έχουμε όλους τους αθλητές στη διάθεση μας και μπορούμε έτσι να διαχειριστούμε αυτά τα δυο παιχνίδια που είναι πολύ κοντά το ένα με το άλλο. Και τα δυο παιχνίδια πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε με την ανάλογη σοβαρότητα καθώς, το ένα μας δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσουμε στο κύπελλο και το άλλο να διατηρηθούμε στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος».