ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Συνέχεια με Φίλιππο Βέροιας (OSFP TV)

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, υποδέχεται τον Φίλιππο Βέροιας το Σάββατο (23/10) στις 19:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Volleyleague Ανδρών. Οι πρωταθλητές που ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 3-0 σετ του ΟΦΗ στο Ηράκλειο, προέρχονται από τη σπουδαία νίκη επί της Κομάρνο στη Σλοβακία στο πρώτο ματς του β’ προκριματικού γύρου του Champions League, και θέλουν να πανηγυρίσουν ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Δημήτρη Καζάζη ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών.

Η αναμέτρηση με τον Φίλιππο Βέροιας θα μεταδοθεί μέσω live streaming από το OSFP TV, το επίσημο κανάλι του συλλόγου μας στο Youtube.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Άλεν Παγένκ, Δημήτρη Χαραλαμπίδη, Κώστα Στιβαχτή, Νίκολα Μιγιαήλοβιτς, Χέρμανς Έγκλεσκαλνς, Ανδρέα Ανδρεάδη, Δημήτρη Ζήση, Σταύρο Κασαμπαλή, Νίκο Ζουπάνη, Ηρακλή Παπαδόπουλο, Δημήτρη Τζιάβρα,  Ανέστη Δαλακούρα, Πάβλε Πέριτς, Δημήτρη Εφραιμίδη.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ανέστη Δαλακούρας: «Προερχόμασετ από μια πολύ σημαντική και δύσκολη νίκη για τα προκριματικά του Champions League. Tώρα μπροστά μας έχουμε το πρωτάθλημα και  παίζουμε με τη Βέροια στην έδρα μας η οποία προέρχεται από ήττα και σίγουρα θα προσπαθήσει να δείξει καλύτερο πρόσωπο. Από την πλευρά μας θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι για να πάρουμε άλλη μια νίκη και να συνεχίσουμε το δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε μπροστά μας με την Ευρώπη και το πρωτάθλημα».