ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Συνέχεια με Πανναξιακό την Κυριακή (OSFP TV)

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στο πρωτάθλημα της Volleyleague. Οι «ερυθρόλευκες» υποδέχονται την Κυριακή (2/12), στις 18:00, τον Πανναξιακό, στο ντέρμπι, της 7ης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Η αναμέτρηση, που ήταν αρχικά προγραμματισμένη για το Σάββατο και μεταφέρθηκε για την επόμενη μέρα λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και της ισχύος του γενικού απαγορευτικού απόπλου από τα λιμάνια,  θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» και θα μεταδοθεί ζωντανά από το ΟSFPTV, το επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο Youtube. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον προπονητή των νταμπλούχων, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητριών του.    

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Αλίκη Κωνσαντινίδου, Μαρία Νομικού, Άλισον Μέιφιλντ, Ασημίνα Νικολογιάννη, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Κατερίνα Ζακχαίου, Λάουρα Έμοντς.

Η Ειρήνη Κοκκινάκη δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Ερχόμαστε από ένα πολύ δύσκολο ματς στο οποίο δείξαμε πάρα πολύ καλή εικόνα και τι μπορούμε να πετύχουμε. Παιχνίδι με το παιχνίδι, παίζουμε καλύτερα και ατομικά και ομαδικά. Ο αγώνας με τον Πανναξιακό είναι ο επόμενος στόχος μας. Δεν ξεφεύγουμε από τους στόχους μας. Θέλουμε τη νίκη έχοντας και τη συμπαράσταση του κόσμου μας, τον οποίο περιμένουμε για ακόμα μια φορά στο Ρέντη».

*Στην αναμέτρηση με τον Πανναξιακό, ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας.