ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Συνέχεια με Εθνικό στο Παπαστράτειο

Στην πρώτη, εντός έδρας αναμέτρηση, της σεζόν για το πρωτάθλημα, η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, φιλοξενεί, στον Εθνικό, για την 4η αγωνιστική της Α φάσης, της Α1. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί, την Τετάρτη (21/11), στις 17:30, στο Παπαστράτειο και είναι κεκλεισμένων των θυρών. Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να συνεχίσουν τη νικηφόρα πορεία τους, πριν τη δεύτερη αναμέτρηση με τη Βουλιαγμένη, που ακολουθεί το ερχόμενο Σάββατο (24/11). Στην Ελλάδα βρίσκεται, από το μεσημέρι της Τρίτης και η Χάνα Μπάκλινγκ, με την Αυστραλέζα διεθνή, να συμπεριλαμβάνεται κανονικά στην αποστολή του αγώνα.

Την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Εθνικό αποτελούν οι: Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Βάσω Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Κίσα Γκόφερς, Μόνικα Έγκενς, Σταυρούλα Δουρέκα, Δήμητρα Παπαναστασίου, Ελένη Κανετίδου, Χάνα Μπάκλινγκ.

Η Νικόλ Ελευθεριάδου, ενόψει του αγώνα με τον Εθνικό, δήλωσε στο olympiacossfp.gr, τα εξής: «Το παιχνίδι αύριο, επειδή παίζουμε και με τη Βουλιαγμένη, το Σάββατο, θα είναι μια πολύ καλή προπόνηση καθώς ο Εθνικός έχει ανέβει φέτος και έχει μια αξιόλογη ομάδα, που θα μας βοηθήσει να δοκιμάσουμε τα συστήματα μας. Θέλουμε να έχουμε καλό ρυθμό αγώνα έτσι ώστε να προετοιμαστούμε για τον αγώνα με τη Βουλιαγμένη, που ουσιαστικά επικεντρώνουμε το ενδιαφέρον μας αυτή την περίοδο».