ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2022-2023
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2022-2023
.
Συνέχεια κόντρα στον Ηλυσιακό!

Τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα συνεχίζει το Σάββατο (15/1) η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, μετά τη σπουδαία νίκη (3-1) επί του ΠΑΟΚ στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για τη 16η αγωνιστική. Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας αντιμετωπίζουν στις 19:00 τον Ηλυσιακό εκτός έδρας, για τη 17η «στροφή» της Volley League, με στόχο άλλη μία νίκη. Τα κορίτσια του Θρύλου θέλουν να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία, να πραγματοποιήσουν άλλη μία θετική εμφάνιση και παίζοντας ωραίο βόλεϊ, να φτάσουν σε μία ακόμη επικράτηση στο πρωτάθλημα…

Δηλώσεις:

Κάρλο Παρίζι: «Το Σάββατο έχουμε ένα από τα ματς που πρέπει να κερδίζουμε. Πρέπει να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο όσα δουλέψαμε στη διάρκεια της εβδομάδας και να νικήσουμε. Την εβδομάδα αυτή επιτέλους δουλέψαμε όλοι μαζί μετά από καιρό, κάτι πάρα πολύ σημαντικό».

Κατερίνα Γιώτα: «Θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή πορεία που έχουμε και να πάρουμε μία ακόμη νίκη. Θεωρώ, ότι είναι ένα ματς που θέλουμε να δείξουμε τα όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις και να συνεχίσουμε τη βελτίωση και την ανοδική πορεία από παιχνίδι σε παιχνίδι».