ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Συνέχεια κόντρα στην Κηφισιά στο Ρέντη!

Την αγωνιστική δράση στο μίνι-πρωτάθλημα της Volley League συνεχίζει την Παρασκευή (25/3) η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα φιλοξενήσουν στις 19:15 (ΕΡΤ 3) την Κηφισιά στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για την 5η αγωνιστική του μίνι-πρωταθλήματος. Ο Θρύλος, μετά το αποτέλεσμα στο κλειστό του Αγ. Θωμά, κόντρα στον Παναθηναϊκό, για την 4η «στροφή», θέλει να βγάλει αντίδραση απέναντι στην Κηφισιά και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, στο δρόμο για τη διεκδίκηση του τίτλου της Volley League.

Δηλώσεις:

Αλμπέρτο Τζουλιάνι: «Ένα σημαντικό ματς, θέλουμε να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς, γιατί μας χρειάζονται στη βαθμολογία. Θα είναι σημαντικό να μείνουμε συγκεντρωμένοι και επιθετικοί την ώρα του αγώνα και επίσης, να έχουμε καλή αντίδραση, γιατί δεν θα είμαστε πλήρεις».

Ανέστης Δαλακούρας: «Ερχόμαστε μετά από άσχημη εμφάνιση σε ένα ντέρμπι και πρέπει να βγάλουμε αντίδραση και να δείξουμε ότι ήταν μια κακή παρένθεση. Χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς της νίκης και πιστεύω, ότι θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να τους κατακτήσουμε».