ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Συμπληρώθηκε με Μπρέσια και Γιαντράν Σπλιτ ο όμιλος του Champions League

Με την πρωταθλήτρια Ιταλίας Μπρέσια και την Γιαντράν Σπλιτ συμπληρώθηκε ο Α’ όμιλος στον οποίο μετέχει ο Ολυμπιακός στο Champions League.  Η Μπρέσια  μετά τη νίκη στη Βαρκελώνη με 17-13, επικράτησε και με 16-13 το βράδυ της Τετάρτης στην έδρα της ενώ με δυο ισάριθμες νίκες επί της Μλάντοστ (14-7, 7-3) προκρίθηκε και η Γιαντράν. Με τον τρόπο αυτό σχηματίσθηκε ο πολύ δυνατός όμιλος των Πειραιωτών ο οποίος έχει ως εξής:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ: Γιαντράν Σπλιτ (Κροατία), Φερεντσβάρος (Ουγγαρία), ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ), Νόβι Μπέογκραντ (Σερβία), Μπρέσια (Ιταλία), Μπαρτσελονέτα (Ισπανία), Ντιναμό Τιφλίδας (Γεωργία), Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς (Σερβία).

Οι Πειραιώτες που ολοκλήρωσαν το βράδυ της Τετάρτης την κοινή προετοιμασία με την Προ Ρέκο, θα ξεκινήσουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι την προσεχή Τρίτη (26/10) και θα υποδεχθούν στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων την Ντιναμό Τιφλίδας στο Παπαστράτειο (19:15).

Στον δεύτερο όμιλο τα δυο εισιτήρια που εκκρεμούσαν τα εξασφάλισαν ο Ερυθρός Αστέρας ο οποίος απέκλεισε την Σαβόνα και η Όρβοσι η οποία ξεπέρασε το εμπόδιο της Ζόλνοκ. Έτσι ο β’ όμιλος έχει ως εξής:

Β’ ΟΜΙΛΟΣ: Προ Ρέκο (Ιταλία), Ανόβερο (Γερμανία), Γιουγκ Ντουμπρόβνικ (Κροατία), Μαρσέιγ (Γαλλία), Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία), Σπαντάου Βερολίνου (Γερμανία), Ερυθρός Αστέρας (Σερβία), Όρβοσι (Ουγγαρία).