ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Στόχος η πρόκριση επί της  Aluinvent DVTK Miskolc

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Aluinvent DVTK Miskolc την Πέμπτη (09/01, 19:00) ,στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, την στον δεύτερο αγώνα των πλέι οφ του Eurocup. Οι «ερυθρόλευκες» έχουν ηττηθεί με 59-54 στο πρώτο ματς στην Ουγγαρία και χρειάζονται νίκη με πάνω από πέντε πόντους, για να μπορέσουν να προκριθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Εάν τα καταφέρουν, τότε θα αντιμετωπίσουν με μειονέκτημα έδρας την τούρκικη Orman Genclik.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 4 HD.

Ο Γιώργος Παντελάκης δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα και έχει όλες τις αθλήτριες στην διάθεσή του για το ματς με την Aluinvent DVTK Miskolc.

H αποστολή του Θρύλου για το παιχνίδι αποτελείται από τις: Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Τζέσικα Τόμας, Άννα Γιουρτσένκοβα, Άννα Σπυριδοπούλου, Μπασάρα Γκρέιβς, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζάκι Γέμελος, Αφροδίτη Κοσμά, Βασιλική Λούκα και Μαρία Αυτζή.

Ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε ότι: «Είναι ένα παιχνίδι ουσιαστικά δίχως αύριο για εμάς. Ένα ματς που το θέλουμε πολύ για να βρεθούμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Πρόκειται για ένα νοκ άουτ παιχνίδι, που χρειαζόμαστε νίκη με έξι πόντους για να πάρουμε την πρόκριση στους «16» του Eurocup και θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο για να το καταφέρουμε μαζί και να πανηγυρίσουμε όλοι παρέα. Όσο για το τακτικό κομμάτι, από την μεριά μας πρέπει να κάνουμε παρόμοια εμφάνιση  με εκείνη του Μίσκολτς στο τομέα των ριμπάουντ. Σίγουρα πρέπει να δώσουμε προσοχή στην επίθεσή μας και να μην προχωρούμε σε βιαστικές ενέργειες ώστε να αποφύγουμε κάποια λάθη που κάνουμε στο παιχνίδι μας. Οφείλουμε να προσέξουμε στο λόου ποστ παιχνίδι της αντιπάλου μας και την τρανζίσιον επίθεσή της».

Η Εβίνα Σταμάτη τόνισε από την μεριά της: «Πρέπει από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο ματς, που δεν χωρούν λάθη. Ηττηθήκαμε στην Ουγγαρία με 5 πόντους και με τον κόσμο μας στο πλευρό μας πρέπει να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup».

Η Αγγελική Νικολοπούλου πρόσθεσε για το παιχνίδι: «Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε με την διαφορά που χρειαζόμαστε μετά την ήττα με 5 πόντους στο Μίσκολτς. Εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε απόλυτα συγκεντρωμένες στο γήπεδο κ να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Γνωρίζουμε τα επιθετικά ατού του αντιπάλου και τις αμυντικές του αδυναμίες κ πρέπει να στοχεύσουμε σε αυτές για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Είναι σημαντική η στήριξη του κόσμου μας γιατί μας δίνει την έξτρα ώθηση που έχουμε τόσο ανάγκη σε τέτοια ματς».

-Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση θα διατίθενται από τη θύρα 7 του σταδίου πριν το παιχνίδι.

Γενική είσοδος: 5 ευρώ

Ισχύει κανονικά η κάρτα μέλους και κάρτα junior, με τους κατόχους να δικαιούνται ελεύθερη είσοδο στην αναμέτρηση. Οι έχοντες προσκλήσεις για την αναμέτρηση θα εισέλθουν από την είσοδο των VIP, η οποία βρίσκεται κάτω από τη θύρα 3, όπως και οι εκπρόσωποι του Τύπου.