ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Στροφή στο πρωτάθλημα!

Στη μάχη του πρωταθλήματος ρίχνεται και πάλι ο Ολυμπιακός, μετά τη διακοπή λόγω του Final 4 του League Cup. Οι Πειραιώτες που κατέκτησαν το τρόπαιο στη Γλυφάδα το προηγούμενο Σάββατο και αφού εξασφάλισαν την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσουν την Ορεστιάδα εκτός έδρας (18/2) εστιάζουν την προσοχή τους στον κορυφαίο σε προτεραιότητα φετινό τους στόχο. Έτσι την Κυριακή, ανήμερα της σημειολογικής για το σύλλογο μας 8ης Φεβρουαρίου, αντιμετωπίζουν τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο Γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος». Ο αγώνας για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ θα ξεκινήσει στις 17.00 και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Νovasports4. Από της 17 Ιανουαρίου και τη νίκη κόντρα στον Άρη στο Ρέντη για τη 13η αγωνιστική ο Ολυμπιακός δεν είχε αγωνιστεί στο πρωτάθλημα. Μεσολάβησαν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια με Ζενιτ Καζάν και Ποσογίλνιτσα ο ημιτελικός με τον Άρη, ο τελικός με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο Final 4 του League Cup και το παιχνίδι για τους «16» του Κυπέλλου με τον Παμβοχαϊκό στο Βραχάτι την προηγούμενη Τετάρτη. Στόχος του Ολυμπιακού είναι η 14η νίκη σε ισάριθμα ματς (εκκρεμεί η εξ' αναβολής αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ στη Γλυφάδα).
 
Καζάζης: «Να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις»
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης δήλωσε:  «Θεωρώ ότι είναι ένα παιχνίδι στο οποίο ο Εθνικός μετά την ήττα στον τελικό, θα είναι πιο απελευθερωμένος. Εμείς προερχόμαστε από σερί παιχνιδιών αλλά επιστρέφουμε τώρα στο πρωτάθλημα και θέλουμε να διατηρηθούμε στην κορυφή. Η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο και πρέπει να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και φυσικά τις νίκες, παρότι σε αυτό το παιχνίδι θα έχουμε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο που περιμένουμε να μας πιέσει. Όμως ο προσανατολισμός μας δεν είναι άλλος από τη νίκη και την παραμονή στην κορυφή».
 
Κοκκινάκης: «Πάμε για τη νίκη»
Ο Μενέλαος Κοκκινάκης δήλωσε για την αναμέτρηση με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης: «Το παιχνίδι που παίξαμε στο League Cup δεν θα είναι ίδιο με αυτό που ακολουθεί. Και οι δυο ομάδες έχουν υψηλούς στόχους και θέλουν τη νίκη. Εμείς για να μείνουμε στην πρώτη θέση και ο Εθνικός για να είναι πιο σίγουρος για την τετράδα.  Ο αντίπαλός μας είναι δυνατός στην έδρα του αλλά εμείς εννοείται ότι πηγαίνουμε εκεί για να πάρουμε τη νίκη, όπως σε κάθε παιχνίδι».