ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Στροφή στο πρωτάθλημα

Μετά την άκρως επιτυχημένη ολοκλήρωση της ευρωπαϊκής της παρουσίας στο EHF CUP, η ομάδα Χάντμπολ του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.- «Ομίλου Ξυνή» στρέφει το ενδιαφέρον της στο πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» θα ταξιδέψουν για τη Θεσσαλονίκη, όπου την Τετάρτη (28/11), στις 18:00, θα αντιμετωπίσουν τη ΧΑΝΘ, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Handball Premier, με μοναδικό στόχο τη νίκη. Στην αποστολή των νταμπλούχων Ελλάδας, επιστρέφει και ο Γρηγόρης Σανίκης, που δεν είχε αγωνιστεί στα δυο παιχνίδια με τη Νέξε.

Την αποστολή του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.-«Ομίλου Ξυνή» αποτελούν οι: Άγγελος Τσίλης, Πέτρος Κανδύλας, Πάτρικ Λέμος, Θόδωρος Δελιχρήστος, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Λουίζ Φελίπε Ρέινα, Πέταρ Μπούμπαλο, Δημήτρης Τζηράς, Στέλιος Ασβεστάς, Νίκος Κρητικός, Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Αντώνης Κόντης, Γρηγόρης Σανίκης, Αργύρης Παπαδόπουλος.  

Ο  προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας, δήλωσε, στο olympiacossfp.gr, εν όψει της αναμέτρησης με τη ΧΑΝΘ, τα εξής: «Θέλουμε να συνεχίσουμε σε υψηλό αγωνιστικό ρυθμό. Σε όλα τα παιχνίδια θέλουμε να είμαστε σοβαροί. Είναι σημαντικό να διαχειριστούμε το παιχνίδι σωστά, μιας και έχουμε και την κούραση από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και τα ταξίδια».