ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Στο Ρέντη με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ!

Μετά την ολοκλήρωση του ευρωπαϊκού της ταξιδιού, στη φάση των «8» του CEV Cup, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού επιστρέφει στη «μάχη» του πρωταθλήματος, την Κυριακή (5/3). Στις 18:30 (YouTube/OSFP TV), τα κορίτσια του Θρύλου υποδέχονται τον ΠΑΟΚ στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Volley League, με στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Κόντρα στις «ασπρόμαυρες», οι «ερυθρόλευκες» στοχεύουν σε άλλη μία νίκη στο πρωτάθλημα, θέλοντας να παρουσιάσουν καλό πρόσωπο στο Ρέντη.

Δηλώσεις:

Λορέντζο Μιτσέλι: «Παίζουμε δύο μήνες χωρίς διάλειμμα και αυτό το ματς δεν έρχεται την κατάλληλη στιγμή. Θέλουμε να παλέψουμε κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα, η οποία είναι πλήρης, όμως πρέπει να σκεφτούμε και τα πλέι οφ. Θα αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ με την καλύτερη ομάδα που έχουμε, πρέπει να ανακτήσουμε κάποια προβλήματα που προέκυψαν από τον περασμένο ευρωπαϊκό αγώνα. Η κατάταξή μας δεν μπορεί να αλλάξει, οπότε μπορούμε να παίξουμε με λιγότερη πίεση. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Τζούλια Καράρο: «Επιστρέφουμε στο πρωτάθλημα, μετά την Ευρώπη. Αυτό που μπορώ να πω, είναι ότι πρέπει να κερδίσουμε, το χρειαζόμαστε. Θα είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».