ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Στο Ρέντη κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Κρίσιμη «μάχη» με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα, δίνει την Μεγάλη Πέμπτη (21/4) η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν τους «πράσινους», τους οποίους υποδέχονται στις 17:00 (ΕΡΤ Sports) στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για την 9η αγωνιστική του μίνι-πρωταθλήματος της Volley League. Ο Θρύλος χρειάζεται τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, ώστε να διατηρήσει τις ελπίδες του για τον τίτλο, η υπόθεση του οποίου θα κριθεί την 10η και τελευταία αγωνιστική.

Δηλώσεις:

Αλμπέρτο Τζουλιάνι: «Είναι ένα σημαντικό ματς, το οποίο θέλουμε να κερδίσουμε για πολλούς λόγους. Ξέρουμε, ότι θα υπάρχει πίεση και από μεριά μας, αλλά θα έχει πίεση και ο αντίπαλος, γιατί είναι ένας τελικός πρωταθλήματος και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αυτό. Με τη στήριξη των οπαδών μας, θα έχουμε την ώθηση για να πραγματοποιήσουμε μια εξαιρετική εμφάνιση και να πανηγυρίσουμε τη νίκη».

Δημήτρης Ζήσης: «Όλοι μας γνωρίζουμε τη σημασία του αγώνα και όπως και να έχει, δεν κοιτάμε τα σενάρια για τη βαθμολογία. Στο μυαλό μας είναι μόνο η νίκη! Είμαστε έτοιμοι για αυτό τον αγώνα και πιστεύω, με την απαιτούμενη αποφασιστικότητα, αλλά και με υπομονή, θα έρθει το αποτέλεσμα που θέλουμε. Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, θεωρώ ότι το σερβίς και στη συνέχεια το μπλοκ και η άμυνα, είναι αυτό που θα κρίνει τον αγώνα».