ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Στο Ρέντη κόντρα στην Κηφισιά!

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού συνεχίζει την Παρασκευή (11/2) τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα. Οι πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν την Κηφισιά, την οποία υποδέχονται στις 19:15 (ΕΡΤ 3) στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για τη 13η αγωνιστική της Volley League. Ο Θρύλος, που έχει να αγωνιστεί από τις 31/1, μετά την αναβολή του εντός έδρας ματς με τον Μίλωνα, για τη 12η «στροφή», έχει στρέψει την προσοχή του στην ομάδα των βορείων προαστίων, για την οποία έχει προετοιμαστεί κατάλληλα. Κόντρα στην Κηφισιά, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να βγάλουν αντίδραση στον αγωνιστικό χώρο του Ρέντη και να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.

Δηλώσεις:

Αλμπέρτο Τζουλιάνι: «Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά αυτές τις ημέρες και είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για το παιχνίδι με την Κηφισιά, στο οποίο θέλουμε να δείξουμε την πρόοδό μας. Ξέρουμε πως πρέπει να παίξουμε σε αυτό το παιχνίδι και είμαι σίγουρος, ότι τα παιδιά είναι έτοιμα να πιάσουν καλή απόδοση και να φτάσουμε στη νίκη».

Πάβλε Πέριτς: «Η Κηφισιά είναι καλή ομάδα, έχει καλούς παίκτες και νομίζω, πρέπει να δώσουμε το 100% μας, ώστε να κερδίσουμε αυτό τον αγώνα. Το ματς αυτό είναι σημαντικό για εμάς, για να επιστρέψουμε στις νίκες. Είναι καλή στιγμή να ξεκινήσουμε τις διαδοχικές νίκες και να προετοιμαζόμαστε για το μίνι πρωτάθλημα που ακολουθεί. Θέλουμε να δώσουμε το καλύτερο στον Ολυμπιακό, το χρειαζόμαστε».